2777
2789
عنوان

چقدر اعتقاد دارین به

190 بازدید | 15 پست

چقدر به قسمت اعتقاد دارین چی شده که به این طرز تفکرتون راجبش رسیدین من خودم توی یسری کارا تلاشمو کردم ،دعا هم کردم ولی باز نشده برای همین فکر میکنم این قسمتی که میگن الکی نیس حالا توی هر زمینه ای بخوایم در نظرش بگیریم ازدواج ،شغل،بچه دارشدن،خونه خریدن ،ماشین خریدن 

بنظر من اینکه یه عده تسلیمش بی چون و چراشن اشتباهه و اینکه یه عده هم اصلا قبولش ندارنم اشتباهه بنظرم یه جایی ادم تمام زورشومیزنه  حتی گاها بقیه هم همراهیش میکنن ولی نمیشه اون چیزی که میخواد و جنگیدنش جواب نمیده اینجا نباید خودشو زیر سوال ببره که حتما مشکل از منه حتمامن کم توانم  عرضشو نداشتم یا هر چیز دیگه ای  یه جاهایی اتفاقا باید تسلیم بود و پذیرفت که خدا هم یسری برنامه ها برای دنیاش داره به یه چیزایی واقفه که ما بی اطلاعیم ازش یه مصلحتایی رودر نظر داره که ما به ذهنمونم خطور نمیکنه.

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی چیزا به تلاش خودمون بستگی داره ۱۰۰ درصد اعتقاد ندارم

قبول دارم اگه بخوایم این موضوع رو 100 درنظر بگیریم قدرت اختیار ادمی رو زیر سوال میبریم 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
قبول دارم  بعضی وقتا هزار کار میکنی ولی تهش قسمت نیست

درسته و ادم حس سرخوردگی داره یه جاهایی کم میاره ولی حس میکنم خدا مثل یه مدیره که به کارمندش یسری اختیارات داده ولی تصمیم نهایی با خودشه

گاهی نمیخاهی و خوب میشود گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....

👌نمیشود.

بنظرم‌ هر اتفاقی ک‌قراره بیفته میفته نه دعا ن هیچی تغییرش‌نمیده‌

چون خدا گفته بخوانید مرا من فکر میکنم دعا بی تاثیر نیست ولی باز هم چیزی که میخوایم باید در مسیر صلاح اون بالایی باشه تا بشه

درسته و ادم حس سرخوردگی داره یه جاهایی کم میاره ولی حس میکنم خدا مثل یه مدیره که به کارمندش یسری اخت ...

من چیزی که واسم مهمه تا میتونم واسش تلاش میکنم 

اگه نشد هم حداقل میگن هر کار تونستم کردم و نشد 

تو دلم نمی مونه 

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
نه به نظرم اینکه شما میگین خدا برنامه ریزی میکنه همه چیو موافق نیستم  پس اگه اینجوریه خدا یک ب ...

نمیدونم درسته یا نه ولی فکر میکنم خدا یه برنامه هایی برای بنده هاش میریزه یه چالشاییم اون وسط ایجاد میکنه که میشن امتحانای الهی برا هرکسیم به شیوه خودش معمولا هم نسبت به چیزی این امتحان رو پس میدی که همیشه فکر میکردی نه فلان موضوع برای من نشدنیه ولی اینکه به ادم اختیار داده و یه جاهایی ما ضربه هایی میخوریم که ناحیه ادم های دیگه بمون وارد میشه هم یسری بی عدالتی ها رو به همراه داره

من چیزی که واسم مهمه تا میتونم واسش تلاش میکنم  اگه نشد هم حداقل میگن هر کار تونستم کردم و نشد ...

منم همینطورم البته وقتی نشه تا یه چند دقیقه یا چندروز نهایتا براش ناراحتم