2777
2789

باسلام حدود ۲ماه و نیمه ک باردارم قلب بچه تشکیل نشد دوتا سونو دادم ک سونوی دومی بچه کوچیک شده بود گفتن برو بندازش رفتم بعد دوروز یه سونو دیگه دادم گف تقریبا یه میل و خورده ای بزرگ شده ولی گفتن ک باید سقط کنی چون قلب ایست کرده توی ۶هفته و ۲روز مونده.امروز رفتم بیمارستان بستری شم وقت پذیرش گفتن ک ن این انگار بزرگ شده بمون چندروز دیگه بیا باز سونو بده بخدا دیونه شدم نمیدونم چکار کنم کی تجربه اینجوری داشته بخدا من و شوهرم نمیدونیم چکار کنیم دیونه شدیم بلاتکلیف موندیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر متخصص باید بگه چیکار کنی عزیزم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه مدت صبرکن شایدخیری توشه

انشالله والله امشب میلاد امام علی بود من و شوهرم از صبح بحث و ناراحتی داشتیم وقتی ک گفتن شاید قلبش بطنه دوتامون بعد چندوقت لبخند ب لبمون اومد انشالله امام علی کمکمون کنه 

متخصص ک با سونوی دومی گف برو بندازش رفتم پیش یه مامای باتحربه گف دخترم فعلا سونو داخلی بده و صبر کن ...

ببین اگه بارداری سالمی بود باید دو هفته دیگه سونو غربالگری میدادی این ضربانم نداره حالا میخوای یک هفته ام صبر کن بلکه فرجی شد باز زیر نظر دکتر باش عفونت نکنی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

ببین اگه بارداری سالمی بود باید دو هفته دیگه سونو غربالگری میدادی این ضربانم نداره حالا میخوای یک هف ...

اره خودمم میگم اگه سالم بود باید تشکیل میشد تاالان والله موندم چکار کنم ن میتونم بندازمش ن میتونم نگهش دارم من کم خونی شدید دارم لابد واسه اینه ک تاحالا قلبش تشکیل نشده 

اره خودمم میگم اگه سالم بود باید تشکیل میشد تاالان والله موندم چکار کنم ن میتونم بندازمش ن میتونم نگ ...

با نظر دکتر سقطش کن بعد چکاب بده خودتو تقویت کن دوباره اقدام کن