2777
2789

نمدونم

تا حدودی اره ولی کامل نه 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک شیاد بود که با ذکر  خدا ، اونم به ذکر به این بزرگی و مقدسی احساسات گرفتارها و ساده ها را به مسخره گرفته بود تا عقده های درونی خودش را تسکین بود...اگر این گره گشا بود که زندگی خودش اینقدر پر از گره نبود و به این ذکر به این بزرگی توسل میکرد....نی نی یار خوب و زود به حسابش رسید

یک شیاد بود که با ذکر  خدا ، اونم به ذکر به این بزرگی و مقدسی احساسات گرفتارها و ساده ها را به ...

واسه من بدون کوچکترین خطایی همه رو درست گفت،ضمن اینکه به سوالات  خواهرم ودختر خالم هم دقیقا درست جواب داد

انشالله خدا هر خواسته ایی که این فرشته عزیز داره واسش مستجاب کنه چون حتی بدون کوچکترین دریافت پولی واینکه از اینترنت خودش وقت وبی وقت به سوالات کاربرا جواب میداد

حاجت روا بشه انشالله

واسه من بدون کوچکترین خطایی همه رو درست گفت،ضمن اینکه به سوالات  خواهرم ودختر خالم هم دقیقا درس ...

حتماً هم از مقربان درگاه الهی است.... میشینه تمرکز میکنه اسرار غیب بهش نازل میشه...عزیزم تفکر هم بد نیست یکم....اینا یه جور شوخی و بازیه...شوخی و بازی میخواهد بکنه یا هر چیز دیگه کسی مانعش نمیشه...دیگران خودشون مختارن که عقلشون را بدین دست دیگران..ولی با ذکر خدا حق نداره شوخی کنه و اذهان عمومی را تحریک کنه

حتماً هم از مقربان درگاه الهی است.... میشینه تمرکز میکنه اسرار غیب بهش نازل میشه...عزیزم تفکر هم بد ...

عزیزم من جور دیگه ایی فکر میکنم حالا تو دوست داری اینطوری فکرکن

تمام خصوصیات ظاهری من و خواهرم رابدون کوچکترین خطایی بهمون گفت 

حتی میدونست خواهرم چندماهه بارداراست وجنیست بچه اش را درست تشخیص دادحتی میدونست دخترخالم به چه چیزی فکرمیکنه

انشاالله از خدا هرچیزی که میخواد نصیبش بشه 

عزیزم من جور دیگه ایی فکر میکنم حالا تو دوست داری اینطوری فکرکن تمام خصوصیات ظاهری من و خواهرم رابد ...

خوب حالا به اینم فکر کن که اینده خودشم میتونه ببینه یا نه   یا فقط اینده دیگران را از راه دور میتونه ببینه      ....اگر اینا اینده خودشون را میدند که گذشته و اینده بهتری داشتند... عزیزم شما هرجور دوست فکر کن و اعتماد کن...ولی خدا را شکر که نی نی یار حساب فالگیر ها و پیش گو ها و غیب گوها و کف بین ها را خیلی زود میرسه

خوب حالا به اینم فکر کن که اینده خودشم میتونه ببینه یا نه   یا فقط ...

عزیزم تو مو میبینی ومن پیچش مو

حالا تو چرا اینقدر حرص میخوری نکنه گفته به عشقت نمیرسی؟؟  

تو چرا کلید کردی روی اسم نی نی یار؟؟

واز همه مهمتر اصلا شما چرا  توی تاپیک هایی که برای کاربر moebهست میای ؟؟  تو که اعتقاد نداری چرا دنبالشی ؟؟  اگه از نظر شما شیاده چرا دنبالش می گردی ؟؟    

دنبالش نگرد جواب هرکسی رو نمیده از خلوص نیت آدما باخبره  

انشالله هر جایی که هست سلامت باشه و حاجت روا بشه   

عزیزم تو مو میبینی ومن پیچش مو حالا تو چرا اینقدر حرص میخوری نکنه گفته به عشقت نمیرسی؟؟   &nbs ...

عزیزم من اینقدر  مثله بعضی ها احمق نیستم که بخوام از یک پیشگو چیزی بپرسم...دنبالش میگردم که دوباره پیداش کنم و به نی نی یار جان گزارشش را بدم تعلیقشم کنن    چون این جور افراد چندتا ایدی دارن و با چند بار ترکیدن از رو نمیرن تا شماره هاشون تموم بشه  گاهی وقت ها هم خودشون میان از خودشون طرفداری میکنن...مثلا میان میگن وای ببین فلانی چقدر همه چیز را برای من درست گفت...حتی از خلوص نیت هم باخبره   ...درباره خودم و دختر خالم و خواهرم و...حتی ترک های کف پام را هم درست گفت    

عزیزم من اینقدر  مثله بعضی ها احمق نیستم که بخوام از یک پیشگو چیزی بپ ...

یکم دلم واست سوخت نمیدونی بدون باهاش گروه تلگرامی داریم     مشکل خیلی ها رو حل کرده خدا نگهدارش باشه .

در ضمن ساده نباش اون می‌تونه همه جا باشه همچین افرادی به خدا خیلی نزدیک هستن .

یکم دلم واست سوخت نمیدونی بدون باهاش گروه تلگرامی داریم      مشکل خیلی ها رو حل کر ...

خوب خدا را شکر که اینجا را به گند نمیکشین...با احمق ها و بدبخت هایی که دلشون را به حرف پیشگوها و غیب گو ها و فالگیرها خوش میکنند خوش باشید البته فکر کنم خودتونم یکی از همون ها باشی    

خوب خدا را شکر که اینجا را به گند نمیکشین...با احمق ها و بدبخت هایی ...

نظر شما محترمه دوست عزیز اما قطعا نظر عموم منتخبه   

وچقدر که شما دلسوز مردمی . مردم خودشون عاقل هستن 

می دونن چی خوبه چی بد . خودشون شعور و عقل دارند .

تو دیدگاه خودتو گفتی دیدگاه خودتو تو حلق بقیه نکن بقیه 

خودشون عقل دارند مختار هستند خوب و بد و تشخیص 

می دهند   

نظر شما محترمه دوست عزیز اما قطعا نظر عموم منتخبه     وچقدر که شما دلسوز مردمی . مردم خو ...

دقیقاً عزیزم   ...برای همین که فالگیرها و غیب گو و پیشگوها اینجا زود تعلیق میشن و نمی تونن به اهداف خودشون برسن...