2777
2789
من از ترک گناه نتایج خیلی خوبی گرفتم کلا رزق زندگیم عوض شد 

زندگی خوب مال کسی بود ک طالعش ب امامش گره خورده بود 

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم سیع میکنم

خواهش میکنم عزیز

انشاءالله میتونی🥰

من شب که میخابم از خدا میخام حتما برای نماز صبح بیدار شم

جالبه اون تایم چه خوابهای پر هیجانی دارم میبینم ولی بیدار میشم

⚘خدایا شکرت❣
چه وقت هایی ؟اول صبح ..اخرای شب تو دفتر مخصوص شکرگزاری؟؟میشه بیشتر توضیح بدین🤍

تا از خواب بیدار میشیم می‌نویسم بعد ۱۰دقیقه مدیتیشن بعد سر کار شب هم قبل خواب می‌نویسم مدیتیشن و بعد خواب 

دفترمم عادیه ازاین هابی که تو مغازه های دفتر خاصی نیس 

شکست هرگز نیست همیشه درسی وجود دارد
نماز شب همون نماز تهجد هست؟

بله یازده رکعت  چهار نماز دورکعتی مثل نماز صبح دورکعت نماز شفع بعد از حمد سوره ناس تو رکعت دوم بعد از حمد سوره فلق یک رکعت هم نماز وتر که درونش چهل نفر و باید دعا کنی واستغفار که خوندنش بعداز مدتی می فهمی حالت داره عوض می سه

❤لاتنس  ذکرالله❤ یاد خدا را فراموش نکن، روا بود که گریبان زهجر پاره کنم ، دلم هوای تو کرده بگو چه چاره کنم😭 یاصاحب الزمان
تازگیا تو دوره باشگاه نماز شبی استاد امیرحسین دریایی شرکت کردم قراره از فردا دوره رو شروع کنه و مطال ...

چجوریه میشه منم شرکت کنم؟

سلام،میخاستم بهتون بگم من یک فرزند طلاقم ک از بدو تولدم افتادم تو تلاش ،تلاش برای ساختن و نشدن و نتونستن هی شکست خوردم و شکست خوردم و تنشهای زیاد تحمل کردم این روزا خانوم شدم و وقت ازدواجمه اما تنهام و پر از وحشت،وحشت شکست و الان میفهمم واقعا رنج نداشتن پدر و مادر هرروز چقدر وحشتناک تر از قبله،فقط باهاتون درد و دل کردم ممنون میشم برام دعا کنید که بالاخره کسی بیاد تو زندگیم ک قلبم و همه وجودم آروم بگیره خیلی تنم لرزیده همه این سالها😪❤من ی پرستار مهربونم ک عاشق مریضامم حتی تو اوج خستگی و بی حوصلگیم ،گاهی شده با اشکشون اشک ریختم،گاهی از نگرانیشون و چیزایی ک خبر ندارن اشک ریختم خیلی وقتا پیش اومده تا بیمارستانهای دیگه ک ارجاع شدن پیگیر احوالشون شدم و خبر نداشتن،خیلی وقتا تایم کمی ک خونه هستم ب فکرشون بودم ،خیلی وقتا با غم خیلی هاشون غصه خوردم با معجزات خیلی هاشون قلبم خندیده ،خلاصه ک با خیلی هاتون زندگی کردم و تو دلم پا ب پاتون اومدم و نفهمیدید خلاصه ما اینیم همشم بد اخلاق و جیغ جیغو نیستیم 😀 و قطعا خدا در من چیزی دید ک توی این حرفه قرارم داد ازش ممنونم ب هر حال❤
بله یازده رکعت  چهار نماز دورکعتی مثل نماز صبح دورکعت نماز شفع بعد از حمد سوره ناس تو رکعت دوم ...

هیچ اثری نداره برامنکه نداره

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
چجوریه میشه منم شرکت کنم؟

زمان ثبت نامش تموم شده هزینش ۵۶۰ تومن بود عزیزم

اما سرفصل هاش اینه: ترک دروغ ترک غیبت رهایی از گناه، تکنیک بیداری برای نماز شب، تکنیک توصل به خدا، اداب نماز شب و..

اگر علاقه داری و چون بارداری نماز شب میتونه باعث زیبایی چهره خودت و فرزندت بشه به علاوه خیلی چیزای دیگه.. اگر مایلی تو خصوصی ایدی ایتاتو بذار تا وقتی مطالب رو گذاشت برات شیر کنم استفاده کنی ماروهم دعا کنی اخه بارداری🙂♥️

آرامش رو فقط درخونه خدا و اهل بیت دیدم..هرکی آرامش میخواد بدونه که دست خداست♥️