2777
2789
عنوان

کنکور تیرماه .چطور میشه درس خوند

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 33 پست
تست دیگه کار نکن فقط نمونه سوالات کنکور چند سال پیش رو چون همونا رو با روشی که گفتم بخونی رو مطمعن ب ...

خیلی ممنونم بابت راهنماییت ابجی دعاکن بتونم

الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱
فقط سوالات خود کنکور با جواب تست  رو بخون.به اون یکی گزینه ها اصلا نگاه نکن چون توذهنت میمونه م ...

یعنی امکان نداره سوالاتی که از سال های قبل بیاد تغییری داشته باشه که فقط جواب درستو بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه گلم به همون روشی که گفتم بخونی مطمعن باش بهترین رشته قبولی. روشی که هم خودم انجام دادم هم به شاگردا و دوست و آشناهای که ازم کمک خواستن گفتم.

. بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

اگه کتابش رو هم پیدا نتونستی بکنی میتونی تو گوگل سرچ کنی اینترنتی بگیری یا دانلود کنی با جوابش  بعد پرینت بگیری بخونی

. بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
نه گلم به همون روشی که گفتم بخونی مطمعن باش بهترین رشته قبولی. روشی که هم خودم انجام دادم هم به شاگر ...

خیلیییی ممنونمممم بابت کمکتون شما معلم هستین

اگه کتابش رو هم پیدا نتونستی بکنی میتونی تو گوگل سرچ کنی اینترنتی بگیری یا دانلود کنی با جوابش  ...

خیلی ممنونم گلم 🌹🌹🌹

استاد زبانم و کارای پوستی هم انجام میدم.برا همین کلی شاگرد کنکوری هم دارم که باهاشون زبان کار میکنم

😍خوشا به سعادتتون موفق باشید همیشه عمومیا حذف شدن درسته

استاد زبانم و کارای پوستی هم انجام میدم.برا همین کلی شاگرد کنکوری هم دارم که باهاشون زبان کار میکنم

توروخدا دعا کنید برام خیلی به درسم علاقه دارم دوست دارم ادامه بدم که به جایی برسم پشیمون نشم

اگه جدی هدفت پیشرفت باشه و تلاش کنی و چیزایی که گفتم انجام بدی مطمعن باش به نتیجه میرسی.🙂

قصدم پیشرفته خیلی وقته افسرده شدم بس بهش فکر کردم

بله،اگه روزی مرتب شش ساعت بخوتی، البته با کیفیت و دقت. قول میدم زیر هزار بشی. من پارسال بیس روز خ ...

شوخی نکن منابع چی بود ابجی

کتاب خالی

واقعا عالی منم یکم راهنمایی کن توروخدا خیلی دلم برا درس خوندن تنگ شده چه ساعاتی میخوندی برنامه ریزیت چطور بود