2777
2789
عنوان

کنکور تیرماه .چطور میشه درس خوند

335 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من متاهل هستم و یه بچه دارم به درسم خیلی علاقه دارم و هنوز کنکور ندادم ۱۸سالمه تازه دیپلم گرفتم امسال میخام ادامه تحصیل و کنکور شرکت کنم بنظرتون میتونم ادامه بدم یا بخونم برای کنکور اگر برنامه ریزی راهکاری دارین بهم بگین ممنونم

تعداد رای : 2
نظرسنجی
۳
1
50%
۴
1
50%
الحق که هیچ چیزی جز عشق و محبت "زن"رو زیبا نمی کنه :)🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه راهکار کلی برا تمام امتحانات کنکور  بهت میدم. نمونه کنکور ده سال قبل رو بگیر روی سوال و فقط جواب رو بخون. مطمعن باش کنکور امسال هم ۸۵ درصد از نمونه سوالات سالای قبله. یع سری کتاب هست کنکور ده سال قبل یا هفت سال قبل میتونی بگیری 

. بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

اره بخدا تو این دوره اصلا نمیشه با حقوق کم زندگی کرد زن شوهر حقوق بگیرم باشن مطمعنم بازم یه جایی میخورن به بن بست البته خداروشکر خدا روزی رسونه 

یه راهکار کلی برا تمام امتحانات کنکور  بهت میدم. نمونه کنکور ده سال قبل رو بگیر روی سوال و فقط ...

میشه اسم کتاب رو به هم معرفی کنی فدات

کدوم شهری؟اگه تهرانی بری انقلاب بگی کنکور ده ساله علوم انسانی بهت میدن یا ۷ ساله

بنظرتون اگر این ۱۰ سال بخونم تستم کار کنم بازم میتونم فرهنگیان دربیام

فقط سوالات خود کنکور با جواب تست  رو بخون.به اون یکی گزینه ها اصلا نگاه نکن چون توذهنت میمونه موقع امتحان اشتباه میکنی

تست دیگه کار نکن فقط نمونه سوالات کنکور چند سال پیش رو چون همونا رو با روشی که گفتم بخونی رو مطمعن باش بهترین رشته قبول میشی.منابع محدود ولی اصلیه نیازی به بقیه چیزا نداری