2777
2789

میشه برای سلامتی پدرم دعا کنید یه بار یه سکته خفیفه مغزی کرده الان جدیدا دستش میلرزه و امروز دیدم رگ چشمش ترکیده میشه دعا کنید با دلای پاکتون که رگ جدیدی نگرفته باشه یا نیاز به آنژیو پیدا نکنه این هفته میبریمش دکترا خودم شش ماهه باردارم و کلی استرس دارم اسمش محمد و اگه نذری جواب میده بهم بگید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا گیراس من که نتیجه گرفتم چند بار و هر بار براشون دعای خیر کردم  برای پدرت دعا میکنم ا ...

ممنونم خدا خیرت بده به خدا هیچی از خدا نمی خوام فقط می خوام سالم و سلامت باشه

ب امام حسین نذر کن عزیزم نمک برای حضرت فاطمه،اول نذر کن ببر بده یکیشو گرو نگه دار انشالله خوب شدن د ...

یعنی چی اول نمک رو پخش کنم بعد نذرم براورده شد باز پخش کنم؟و چند تا نمک؟

برات دعا کردم و صلوات فرستادم میشه شماهم برای برگشت عشقم دعا کنین؟اسمم رقیه هست 🙏🏻😔

ممنونم ازت حتما دعا می کنم اون چیزی که از خدا می خوای و به صلاحته بهت بده رقیه جان

یعنی چی اول نمک رو پخش کنم بعد نذرم براورده شد باز پخش کنم؟و چند تا نمک؟

عزیزم تعدادش اصلاا فرق نداره،مثلا ۱۴ تا!

۱۳ تا بخش کن ۱۴ رو پیش خودت نگه دار بگو یا زهرا این رو گرو نگه داشتم تا بابام خوب بشه دوباره ۱۴تا پخش میکنم