2777
2789

متخصص ده روز دیگه نوبت دارم عمومی هم  سردرنیاورد همین طوری گفت خوب برو شستشو بده من فردا برم شستشو بدم  تا ده روز دیگه بدتر نشه دکتر عمومی شستشو میده  ب نظرتون برم شستشو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال پیش درد داشتم شستشو دادم خوب شدم   الان گوش درد سردرد صدای باد میاد توش

نمی دونم. من چند بار جرم گوش داشتم و شستشو دادم. هیچ وقت درد نداشتم

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
روز ب روز داره علائم دیگه ظاهر میشه احساس میکنم مربوط ب گوش تا ده روز یعنی صبر کنم؟؟ دیر نشه

جرم درد یا علائم نداره فقط گوشت میگیره یا شنوایی کم میشه. ولی عفونت علائم داره و در ضمن اگ عفونت باشه که با شست و شو مشکلت حل نمیشه شاید بدترم هم بشه پس بازم نیازه بری متخصص . میتونی برو بیمارستان برای همون روز وقت متخصص بگیر 

جرم درد یا علائم نداره فقط گوشت میگیره یا شنوایی کم میشه. ولی عفونت علائم داره و در ضمن اگ عفونت باش ...

مانشالله بیمارستان ها متخصص نداشتن اخر انقدر کشتم درمانگاه نوبت متخصص گرفتم واسه ده روز دیگه

مانشالله بیمارستان ها متخصص نداشتن اخر انقدر کشتم درمانگاه نوبت متخصص گرفتم واسه ده روز دیگه

حالا تا ده روز مراعات کن که اگ عفونته بدتر نشه. دیگ حتما خودتون میدونید چجوری مراعات کنین. منم سالهاست با مشکل گوش درگیرم 

حالا تا ده روز مراعات کن که اگ عفونته بدتر نشه. دیگ حتما خودتون میدونید چجوری مراعات کنین. منم سالها ...

سرم تیر میکشه صورتم تیر میکشه صرع میشه  رفتم نوار مغزم گرفتم نرمال  ب نظرم ب گوشم ربط داره 

سرم تیر میکشه صورتم تیر میکشه صرع میشه  رفتم نوار مغزم گرفتم نرمال  ب نظرم ب گوشم ربط داره ...

ممکنه از گوش باشه ممکنه هم از سینوزیت باشه. اگ وقتی باد میخوره گوشت بیشتر اذیت میشین پس مشکل از بینی هست. با این علائم بیشتر به سینوزیت میخوره ولی خب بازم باید متخصص نظر بده 

چرا سالها ؟درمان نشدی مشکلت چیه علائم دیگه هم داره

من یمدت عفونت گوش داشتم خوب شد بعدش گوشم جرم گرفت شست و شو دادم ولی در کل گوشم خیلی همش جرم میگیره و شنوایی کم میشه دوبار تا حالا شستم .یبارش که دیگ اصلا نمیشنیدم !!! چون سینوزیت دارم روی گوشم هم خیلی اثر میذاره