2777
2789

سلام اول قضیه رو میگم فقط بگین چی جواب بدم

من ی دخترعمه دارم ک همسنیم من متاهلم اون مجرد و تو فاصله ی ۷ ساعتی ما زندگی میکنن 

دوتا پیج داشت ک توی دومی از دوست پسر و پارتی و اینا استوری میزاشت 

بعد من ریکوییست دادم قبول کرد ولی ی مدت بعد انداخت بیرون

ی دوست هم داره ک دائما باهم از این مدل تستوریا میزارن

ک اون دوستش هم منو بلاگ کرد ک نبینم 

من ب پیج دومش ک پارتی و اینا میزاشت دوسه ماه پیش پیام دادم گفتم خوبی چخبر و احوالش پرسیدم ولی ج نمیداد 

ی مدت بعد گفتم چرا ج نمیدی دیدم بلاک کرده 

بعد ب پیج اولش ک اونجا خیلی خانوم و سنگین و رنگین نشون میده گفتم فلانی چرا ج نمیدی و چرا بلاک کردی و اینا 

ی هفته قبل اینا رو بهش گفتم بعد الان ج داده میگ من فقط خمین پیجو دارم بعد میگه نمیدونم چطور شده بلاک شدی

حالا چرا انقدر پیگیر اون پیجی و اینا 

دارم میترکم اینستا بالا نمیاد جوابشو بدم چی بگم خیلی بسوزه؟

بعد من پیج اولشو از پیجم انداختم بیرون خودمم بلاک کردم بعد دست پیش گرفته میگه تو منو انداختی بیرون خیلی ناراحت شدم😑😑😑

چی جوابشو بدم؟

تقصیر توعه خب میبینی دوس نداره باشی برا چی ریکوئست میدی؟

اخه من ن استوریاشو ب کسی نشون دادم ن حرفی از کاراش ب کسی زدم 

قبلا هم تو پیجش بودم ولی یهو انداخت بیرون خیلی واسم عجیب بود ما صمیمی بودیم باهم 

حالا جوابشو چی بدم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه مهمونی میرم نه پیج دوم دارم ولی هر ادمی حق داره محیط خصوصی خودشو داشته باشه 

اینکه تو این جامعه بسته ما دختر خانمی تو یک پیج کل خاندان رو بلاک کنه حق طبیعیشه 

هم پیگیر میشید هم سوال میپرسید هم میخواهید بسوزه 

خوب ادم به اون طفلکی حق میده 

دیدید مایل نیست ؟ اصلا به روش نیارید دوتا پیج داره 

زندگی خودشه اگر نمی پرسیدید دروغ نمی شنیدید . شما ایراد ندارید اون‌نمیخواد با فامیل و دوست خانوادگی در ارتباط باشه

من نه مهمونی میرم نه پیج دوم دارم ولی هر ادمی حق داره محیط خصوصی خودشو داشته باشه  اینکه تو ای ...

میدونم بابا من همه اینا رو درک میکنم ولی قبلا داخل این پیج من بودم اونم باهمدن پیج منو فالو داشت این برام عجیبه که یهو چه اتفاقی افتاده!

میدونم بابا من همه اینا رو درک میکنم ولی قبلا داخل این پیج من بودم اونم باهمدن پیج منو فالو داشت این ...

من بهت قول میدم دلخوری و ناراحتی پیش نیومده 

دیده سنخیتی ندارید و این کارو کرده . خودش هم ته دلش خجالت کشیده ولی دوست داشته مثلا یک خانم متاهل نبینه

من بهت قول میدم دلخوری و ناراحتی پیش نیومده  دیده سنخیتی ندارید و این کارو کرده . خودش هم ته د ...

آره خب اینم حرفیه ...

درهرحال مم خیلی دلم شکست 

سعی میکنم دیگه جوابشو ندم.

البته ک اونم الان ناراحته ک چرا پیج اولشو از پیجم انداختم بیرون و آنفالو کردم.خب جواب اینو چی بدم؟

میگه چرا این کارو کردی

آره خب اینم حرفیه ... درهرحال مم خیلی دلم شکست  سعی میکنم دیگه جوابشو ندم. البته ک اونم الان ...

اصلا هیچی نگو بگو اره بروکسی میزنیم اینطوری میشه ای بابا ....

هم اون‌میفهمه هم شما هر دو هم راحت 

من بی حجابم و دختر دایی محجبه ای دارم که دوستش دارم ولی علی رغم علاقه فردی بلاکش کردم که عکسهام رو نبینه . نه فضوله نه چیزی ولی به هر حال طرز فکرها و نگاه ها فرق داره 

عکس من هیچ چیز خاصی نیست تو اتاق با شومیز و موی باز و تل ولی دوست ندارم فامیل محجبه تو بطن این تفاوت باشه 

هیچی هم نگفتیم و همون ادمیم ولی حریممون جداست

شما هم بگو ای وای بلاک شدی چرا آخه اینستا داغون شده و .... تمام 

دعوا و سوزوندن نداره