2777
2789
عنوان

عشق یا آبرو؟

177 بازدید | 13 پست

تو تایپکای قبلم توضیح دادم

جریان از این قرارع دوستم یکی رو دوست داره چند ساله!

و یارو رفیق پسرخالشه حالا دوستم میگه میخوام برم ب پسر خالم بگم😐

با پسر خالش اونطوری ک میگه راحتن با هم اما میگه میترسم ی وقت حرفمو جدی نگیره 

شما جاش بودین چه میکردین؟

من ک میگم نگو ولی میگه خسته شدم دیگه بعد از این همه سال

یقیناً مهدی فاطمه حافظ و نگهدار این انقلاب است❤️⁩کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود..🥺🤍! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق عشق عشق

اره دوستمم میگه حداقل اگه بهش نرسیدم حسرتش ب دلم نمی مونه 

بنظر شما بگه؟

یقیناً مهدی فاطمه حافظ و نگهدار این انقلاب است❤️⁩کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود..🥺🤍! 
من دیشب خواب دیدم به کراشم پیام دادم:/  تو خواب چنان ذوقی میکردم بعد از خواب ک پریدم گفتم من غ ...

😂

بنظر تو بگه با ن؟

عشق من بودم‌میگفتم.

اره دوستمم میگه حداقل تلاشمو میکنم بعدا حسرتش ب دلم نمی مونه 

اره دوستمم میگه حداقل اگه بهش نرسیدم حسرتش ب دلم نمی مونه  بنظر شما بگه؟

بآ پسرخاله اش اگه راحته بگه که پسرخاله اش از جانب خودش دخترخاله رو به دوستش پیشنهاد بده یا به خاله اش بگه که به پسرش بگه 

اینجوری غرور دختر هم محفوظ می مونه ... یه آدم رازدار باید دختره رو پیشنهاد بده و وساطت کنه 

عشق خیلی چیزه لذت بخشی هست