2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سینه مالامال دردست ای دریغا مرهمی

دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی

حافظ

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

سال ها پیش از این

زیر یک سنگ گوشه ای از زمین

من فقط یک کمی خاک بودم همین

یک کمی خاک که دعایش

پر زدن آن سوی آسمان بود

آرزویش همیشه

دیدن آخرین قله ی کهکشان بود

خاک هر شب دعا کرد

از ته دل خدا را صدا کرد

یک شب آخر دعایش اثر کرد

یک فرشته تمام زمین را خبر کرد

و خدا تکه ای خاک برداشت

آسمان را در آن کاشت

خاک را

توی دستان خود ورز داد

روح خود را به او قرض داد

خاک

توی دست خدا نور شد

پر گرفت از زمین دور شد

راستی

من همان خاک خوشبخت

من همان نور هستم

پس چرا گاهی اوقات

این همه از خدا دور هستم؟!

مدیر عامل کارخونه کافور سازی 😅          مرغ آمین همیشه بالای سرمه       

آدمک آخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خر نشوی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند آن خدایی که بزرگش خواندی به خدا مثل تو تنهاست بخند

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
دلت را خانه ما كن، مصفا كردنش با من. به ما درد دل افشا كن، مداوا كردنش با من. اگر گم كرده اي اي دل ...

وای نمیدونم چرا منو برد به ۱۵ سال پیش...

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
این خونه رو کی ساخته  اوستای بنا ساخته  چیه ندیدید کسی شعر فاخر بلد نباشه؟😂💔

با چوب نعنا ساخته ...

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

ماجرای منو معشوق مرا پایان نیست ...

آنچه آغاز ندارد نپذیرد انجام 

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن