2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه زشتی هیجا نمیریمت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5590 بازدید | 129 پست
وا کجای حرفم نامحترمانه بود من فقط گوشزد کردم انقد که تو فکر ضایع کردن بقیه هستین ضایع شدن خودتون رو ...

به من بی دلیل میگی الان ضایع میشی بعد میگی بد نگفتم

ولا نمیدونم کجای حرف من ضایع کردن بقیه بود 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارزش زن به چیزیه که خودش به دست بیاره  مثل اخلاق و رفتار نه قیافه که دست خود آدم نیست. مشکل ا ...

این شعارها برای فضای مجازی خوبه نه زندگی واقعی 

تو واقعیت دانشمند و مخترع هم باشی ولی قیافه نداشته باشی کسی رو صورتت تف هم نمیندازه 

احترامی هم بهت بزارن ظاهریه 

ول کن کاراگاه جون . عکسشو دیدی؟؟؟😁

من که نگفتم ایشون صد در صد راست میگن من گفتم همچین چیزی رو دیدم 

بعدش از کجا معلوم بنده خدا اعتماد بنفس نداره و حرفایی مادر شوهرش روش تاثیر گذاشته

این عکسش که اصلا همش فتوشاب بود 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

عزیزم  شما شانس نداری

یکی از اقوام ما  عروسی گرفتن

حالا خدایی راستشو  میگم.....نه چیزی زیاد نه کم....

اصلا صورت دل نشینی نداره.....پوستش خوبه ...

نه مژه داره  نه ابرو.....بینی  چشم اینام که  اصلا.......ولی چنان از این تعریف میکنن.....چنان اینو بردن بالا......مادرشوهرش همه جا گفته باید افتخار کنین  این پاشو گذاشت داخل این خانواده🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼انگاری مثلا نوه برد پیته

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
عزیزم  شما شانس نداری یکی از اقوام ما  عروسی گرفتن حالا خدایی راستشو  میگم.....نه چ ...

بخدا اسیرم کردن 

همش از عروسای اینو اون تعریف میکنن همش درحال مسخره کردنمن فک میکنن کلاس به مو در اوردن و مانتو کوناه پوشیدنه چون من عبا میپوشم و حجابیم میگن بی کلاسی 

چون  لباس بلند میپوشم میگن بی فرهنگی 

دیگه نمیدونم چیکارشون کنم

تف تو شانسمون پس

یعنی  بخدا  میخاستم سرمو بکوبم  دیوار

نکه فکر کنی...با تیکه  تنه بگن  هاااا...نه واقعا..ایمان دارن....ایشون لطفا کرده  پاشو گذاشته این خانواده....هنو ۳۰نشده مژه ابرو هاش ریخته  نداشت از اولم.......

خیلی جدی تو چشمت  نگاه میکنن میگن

افتخار این خانواده ایشونه   عروس ما  زن من تکه توی زنای خانواده...

خیلی جدی میگن...نکه از رو بدجنسی.....اصلا من قیافه ام اینجوریه بخدا همیشه🙄😐🙄😐🙄😐🙄😐

واقعا فکر کردین ؟من انقدر حوصله دارم که طلاق بگیرم ؟؟            من واقعا حوصله ندارم  بخام این زندگی  این همسر این خانواده رو ترک کنم  که بخام  دوباره ..ازدواج کنم تشکیل خانواده بدم...دوباره  ۳سال طول بکشه  فرمان اون  زندگی  اون مرد  اون خانواده همسر رو به دست بگیرم؟؟فرهنگشون  طبقه خانوادشون بشناسم.دوباره  خاهر شوهر  مادر شوهر  بازی رو تحمل کنم؟ حوصله دارم ؟؟بخام جاری مادرشوهر خاهر شوهر بشناسم از سر زندگیم بازشون کنم؟؟ هرچند همسرم بد هم  باشه.... بخام داخل خانواده  همسر برا خودم جایگاهی  درست کنم؟؟؟اعتماد اطرافیانو  کسب کنم؟؟.من انقدر عمر میکنم ؟؟واس اینکار؟؟؟این حوصله اعصاب دارم؟؟؟پس  عمری وقتی واس این شوهر  این زندگی گذاشتم چی؟؟؟؟مگر همینجوری کشکی  هست ؟؟؟؟خیر جانم ..(دیالوگ نوید محمد زاده)من میمونم اینجا حقمو میگیرم موندم حقتونو کف دستتون بزارم😃  اینارو درست میکنم...با همین  آدم ها..همین تیکه ها پازل مو میچینم .....زندگی  بازی حکم هست وقتی برد میزنن کارت هارو  معلوم نیست  به تو چی میفته  شاید بهترین  دست...شاید بدترین دست...ولی مجبوری با همون دست بازی کنی..با همون کارتا  منتها..باید بدونی  کدوم  کی استفاده کنی که  بازی رو ببری....توی شطرنج باید بشناسی  مهره هاتو  کدومو کجا بزاری....تو کل عمر وقت نداری که  صرف شناختن  مهره  های زندگیت کنی  .....پس با همینا  بازی کن..            _زندگی  یک قماره_ من شاید قمار بلد نباشم...ولی وسط بازی هم حق جا زدن ندارم...این قانون بازی  حکم هست____کاربر ۹ساله سایتم
بخدا اسیرم کردن  همش از عروسای اینو اون تعریف میکنن همش درحال مسخره کردنمن فک میکنن کلاس به مو ...

چندسالته

نظر شوهرت چیه

یعنی  بخدا  میخاستم سرمو بکوبم  دیوار نکه فکر کنی...با تیکه  تنه بگن  هااا ...

خب عزیزم حتما فرهنگ و شعورش بالاست 

خیلی دیدم ادمایی ک آنچنان خوشگل نبودن اما وقتی میان توی فامیل همه بهشون احترام میزارن 

قشنگی تایه جایی میتونه کار کنه 

از یه جا به بعد اخلاق و شعور طرفه ک مهمه   

نکنه باباش از اون خرپولاس و ازش حساب میبرن؟ 

نه....باباش عادیه  عزیزم

خر پولم نیست  بگم بخاطر پولشه حداقل...یک خونه...یک ماشین ..یک شغل ازاد داره پدرش...اونام انقدر جو گیر نیستن....(خانواده پدر دختره )اینا خیلی جو گرفتشون(خانواده داماد)

منم از همین حرصم گرفت  حالا پول دار اسم رسم دار بودن خوب یک چیزی.....نکه همینجوری..خالی خالی