2777
2789

بچه ها من قرعه گذاشتم پیش خواهر زاده زنموم

بعد این ماه برای ما درومده قرعه که ۱۰ هم  ماه میدن

بعد من دیدم خبری ازش نشد ۱۲ ماه بود پیام دادم بهش اینجوری گفتم اونم جواب داد ولی انگار تند حرف زده بعد الان ۱۴ ماهه واریز نکرده من تو فکرم ببینین نمیدونم چیکار کنم

چیزی نگفته ک ازکاه کوه نساز

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد بقیه بدقولی کردن هنوز قسط این ماه رو ندادن و این طفلی هم سر همین اعصابش بهم ریخته. بی ادبی نکرده پس به دل نگیر.

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

نه بد حرف نزده ک

خب جمع نشده دیگ

خیلی سخت واقعا این پول جمع کردن برا قرعه کشی همسایه ما داره بعد جاریام و مادرشوهرم شرکت کردن هر ماه سر وقت یکی دو نفر نمیارن یا دیر میارن 

صبر کن انشالله یکی دو  روز میزنه

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘

ببین سر صندوقدار باید مسئولیت پذیر باشه و سر تاریخ پولا جمع کنه و بده

من خودم ۳سال صندوق میزارم

سکوت کن و هیچی نگو

فقط ماه بعد دقیق روزی قسط قرعه بریز که ماه قبل به من گرفتی

امر چیزی هم‌گفت بگو حقوق ندادن

غیر مستقیم میفهمه چقدر کارش بد بوده

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند