2777
2789

نمیگم، تفف ب ریا  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به یکی خوبی کردم دستشو گرفتم چندبار تهش دیدم حرومزاده زن داره و به رفیقش گفته این محدثرو بیست تومن بتونم تلکه کنم هم بیست تومنه 

منم ازش شکایت کردم با پرینت حسابم پولامو با زور ازش گرفتم آبروشو پیش زن پیرش بردم 

یه چک افسری هم خورد 

دیگه یاد گرفتم به کسی خوبی نکنم جز اونایی که بهم ثابت شدن 

زن شوهرم شدم 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

یه آشنا دور بچه ها شون بر میداشتم می‌بردم سوپری میگفتم هر چی میخوای بردارید خیلی ذوق میکردن هر کدوم یه کیسه پر خوراکی الآنم دستم بسته اس ولی لوازم تحریر یه چیز کوچیک گرفتم براشون وگرنه همشو می‌خریدم 

آدم های خیر سایت

من مریضی بدی دارم خطر معلولیت در کمینم هست دعا کنید دکترم بتونه درمانم کنه بیماری نادری هست فقط دعا کنید به خیر بگذره

خدایا به پدر و مادرم رحم کن 

بالاخره روزی کسی را می یابی که گذشته ات را کنار می گذارد زیرا می خواهد آینده ات باشد

سر امتحان آیین نامه به یکی که برای سومین بار اومده بود امتحان بده تقلب رسوندم و قبول شد😎

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"