2777
2789

اگ بعد یسال از جشنتون بگزره بعد مثلا عروسی یکی دیگ نزدیک بهت بگن کاش تو اون ارایشگا نمیرفتی این ارایشگا میرفتی چ حسی بهتون دست میداد من ک خیلی ناراحتم یعنی اینقدر بد بودم🥺

قشنگی چشماتُ روی کره ماه پیدا کردم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی پرمو بودم با اینکه آرایشم خیلی خز و غلیظ بود پشت چشام اقیانوس اطلس کشیده بودن خیلی تغییر کردم .همه میگفتن اگه آرایشگاه خوب میرفت خیلی تغییر میکرد خوشگل میشد

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

آبجیا کسی نمیخواد واسه امواتش قرآن بخونم😔واسه حاجت رواییتونم میخونم❤️الهی بحق مادرم زهرا(س) حاجت روابشید🌹

زیارت عاشورا. حدیث کسا. دعای توسل. دعای معراج

جزء خوانی قرآن و...حتی یکی دوتا سوره هم بخواین میخونم... الهی خدا دلتونو شادکنه🙏

بخدا نیاز مالی خیلی شدید دارم حتی شده ده هزار تومن... اگه خواستید خصوصی درخدمتم😔

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍
میگم بیخیال بابا تموم شده رفته  چه خبر نه برای چی نازاحت شم

همش استرس اینو دارم اگ عروس جدیده از من بهتر باشه دیگ از تعریف ولش نمیکنن همش میتوپن تو من 😥

منم خیلی پرمو بودم با اینکه آرایشم خیلی خز و غلیظ بود پشت چشام اقیانوس اطلس کشیده بودن خیلی تغییر کر ...

ناراحت نشدی ازاین حرفاشون عروسیت کی بود؟

وای باور میکنید من توخواب با فکره عذاب اوره این حرف خوابم بهم حروم میشه البته کسی چیزی بهم نگفته خود ...

دقیقا نمیدونم چرا اینجورن خب دیگ ارایشگاها همینن بعضیا واقعا حرف گوش نمیدن صورت ادمو خراب میکنن خیلی بده بزنن تو ذوق عروس

به منم بعد ۴سال دخترخالم گفت قبول کن توخیلی باید خوشگلتر میشدی من برام مهم نبود خندیدم چون خودم دوست داشتم تغییرم نکرده بودم چون نه لنز خواستم نه رنگ مو ساده ی ساده با ارایش لایت

به منم بعد ۴سال دخترخالم گفت قبول کن توخیلی باید خوشگلتر میشدی من برام مهم نبود خندیدم چون خودم دوست ...

منم رنگ مو نزدم بهش بگو دیگه گذشت من راضی بودم سلیقم بود هرکیو سلیقش

ناراحت نشدی ازاین حرفاشون عروسیت کی بود؟

نخوب راست میگفتن خودمم باورم نمیشه عروس سال ۹۷ بودم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا