2777
2789
 خیلی اذیتم اصلا اعتماد ب تفسم صفر شده موهامو همش میریزم روی ی ابروم که به چشم نیاد هرکی مست ...

برو برات ریموو کنه خودش خراب کرده خودشم درست کنه ،بار بعد هم یه جای مطمعن برو

خداوند گزارش دهندگان را دوست ندارد☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی اذیتم اصلا اعتماد ب تفسم صفر شده موهامو همش میریزم روی ی ابروم که به چشم نیاد هرکی مست ...

برو اراشگاه دیگه دس دس نکن برو پیش مشتریاش برین بهش

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

خیلی خراب کرده اخه حیف پول برو بگو درست کردی ک کردی نکردی واست شکایت میکنم هرجور شده بگو واست ریمو کنه خودش نکرد هزینش بده بلاخره ازش ب آسونی نگذر

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
خیلی خراب کرده اخه حیف پول برو بگو درست کردی ک کردی نکردی واست شکایت میکنم هرجور شده بگو واست ریمو ک ...

تازهرعکس زوم شدست

توی چهره کامل خیلی بدتر به چشم میاد

پسرم هر ابروی تا به تایی توی برنامه کودک می بینه میگه مثل ابروهای  مامانی

یکمم کمرنگه علاوه بر تابه تا بودن..بهشم بگی مگه زیر بار میره من انجام دادم فقط جلوی ابرومو یکیش نازک تر بود هرچی میگفتم به پیر به پیغمبر نازکه میگفت نه نه نه دست بزنم خراب میشه لامصب مخمو خورد که اخر گفتم باشه هرچی تو بگی😬😬😬😬😬😬

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
تازهرعکس زوم شدست توی چهره کامل خیلی بدتر به چشم میاد پسرم هر ابروی تا به تایی توی برنامه کودک می ...

مگ نمونه کاراش ندیدی چقدر گرفت

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
سلام بچه ها بهم نخندین ولی از این کارا سر در نمیارم .ابروهام نازکه بخوام پربشه باید مث شماها میکرو ا ...

میکرو یکسال می مونه 

پوستت چرب باشه شاید کمتر بمونه 

ولی عوضش راحتی، فقط جای خوب و مطمئن برو