2777
2789

بعضی وقتا که دلم گرفته و ناراحتم شوهرم عوض اینکه ازم بپرسه و یا کنارم باشه خودشو کامل کنار میکشه به روشهای مختلف بهش گفتم اون مواقع نیاز دارم کنارم باشی ولی.......

شما باشین چه رفتاری نشون میدین؟؟؟؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ذاتش همینه 

درسته خودم بعد سالها تازه شناختمش به نظرت با این رفتار شوهرم چجوری اون موقع حال دلمو خوب کنم

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

آبجیا کسی نمیخواد واسه امواتش قرآن بخونم😔واسه حاجت رواییتونم میخونم❤️الهی بحق مادرم زهرا(س) حاجت روابشید🌹

زیارت عاشورا. حدیث کسا. دعای توسل. دعای معراج

جزء خوانی قرآن و...حتی یکی دوتا سوره هم بخواین میخونم... الهی خدا دلتونو شادکنه🙏

بخدا نیاز مالی خیلی شدید دارم حتی شده ده هزار تومن... اگه خواستید خصوصی درخدمتم😔

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍
مشکل منم همینه من دیشب جلوش گریه میکردم عین خیالش هم نبود اصلا منو ندید

درکت میکنم خیلی سخته

دیشب برگشته بهم میگه دو روز حالمو گرفتی!!!!!!!

مثل.......چی شدی

تو این موقعها چکار میکنی واسه خودت؟؟؟

درسته خودم بعد سالها تازه شناختمش به نظرت با این رفتار شوهرم چجوری اون موقع حال دلمو خوب کنم

به چی علاقه داری بعضی با کتاب آهنگ بیرون رفتن ورزش و... حالشون خوب میشه  خودت کدومو دوست داری؟

❤Arash❤
به چی علاقه داری بعضی با کتاب آهنگ بیرون رفتن ورزش و... حالشون خوب میشه  خودت کدومو دوست داری؟

بعضی وقتها از این کارها میکنم ولی وقتی اون لحظه حمایت نمیشم عجیب دلم میشکنه

درکت میکنم خیلی سخته دیشب برگشته بهم میگه دو روز حالمو گرفتی!!!!!!! مثل.......چی شدی تو این موقعه ...

شوهرم بددهن نیس فقط کلا منطقی رفتار میکنه احساس صفر من سرشار از احساس من لوس ننر نیستم ولی ناز کرده و لوس کرده بابام بودم هرچی میگم من نیاز دارم نازم کشیده بشه من اینطوری میام سمتت توهم بیا یا موقعی ک میاد بهش میگم خیلی خوشحال شدم بااین حرکتت فکرش نمیکردم همچین کاری یا حرفی بزنی لبخند میزنه ولی خب دیشب سنگدل تمام بود تصمیم گرفتم اگه دل مهربونم بزاره دیگه بی محلی کنم بشم هم خونه براش هرچی خواهر و مادرش گفتن برو سمتش گفتم میرم بی فایدس متاسفانه باباش این مدلی بوده ماهم اختلاف سنی داریم من اینا واسم مهمه اون ن خیر سرم تازه عروسم ازدواج با معرف ولی همو دیدیم دل بهم دادیم شش ماه نتونست فراموشم کنه تلاش کرد به من برسه جواب بابام مثبت کنه 

شوهرم بددهن نیس فقط کلا منطقی رفتار میکنه احساس صفر من سرشار از احساس من لوس ننر نیستم ولی ناز کرده ...

منم به هر روشی گفتم اون لحظه نیاز دارم به حمایتت ولی اصلا انگار نه انگار

منم به هر روشی گفتم اون لحظه نیاز دارم به حمایتت ولی اصلا انگار نه انگار

بنظرت چ کنیم 

من دیشب نشستم تو گریه باهاش حرف زدم هیچچچچ تازه از شدت گریه بلند شدم رفتم تو حیاط خلوت گریه کردم بعدن ک اومدم دیدم آقا سرش گذاشته بخوابه میدونم مغروره لجبازه میدونم خیلی منطقیه میدونم کوچیک ترین چیز ناراحتش میکنه ولی بزرگ ترین چیز من نباید ناراحت بشم ولی لامصب دستش گذاشته رو نقطه ضعف من نمیتونم بااین کنار بیام کاش قبل ازدواج متوجه میشدم همه چیزو لغو میکردم