2777
2789
عنوان

ایشون هویج پسر من هستن😐

225 بازدید | 7 پست

یه چن روزیه مدام فویل زیرش توی قفس رو با دندون تیکه تیکه میکنه . به هیچ وجه گاز نمیگیره از ما ولی علت اون کارشو نمیدونم . به نظرتون از دندونشه؟

بچه اس سه ماهشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستشویی نمیکنه؟ یکی مسگفت خرگوشش رفته بود پشت تخت کار خرابی کرده بدد کلی

به هیچ وجه . وقتی دستشویی داره پاشو میکوبه زمین . اینجوری میفهمم میبرمش یه جایی دستشوییشو انجام میده . یا قفس یا خود سرویس میبرم . هر شب هم دستو پاشو با شامپو تمیز میکنم و شونه میزنم پشمشو اینجوری ریزش هم نداره . به هیچ وجه از دست آدمیزاد هم گاز نمیگیره ولی بغل هر کسی هم نمیره .

بزگتر شد ممکنه بجوهه ما خرگوشامون همه سیم برقا تی وی رو جویدن .عجیبه برق نگفتشون

اصن جدیدا خیلی محترم و جنتلمن یه جا میمونه . نمیدونم باید نگران باشم یا مشکلی نداره . دکترش گف دندوناش داره رشد میکنه یه حالت درد داره واس هندل کردن درد اینجوری ساکت میمونه . اصلا طرز خوابیدنش هم تغییر کرده جدیدا سعی میکنه به پشت بخوابه😂

چه خوب من میخواستم برلی پسرم بگیرم اینقد بد گفتن منصرف شدم دیگه 

ببین پت عین بچه آدم میمونه . من خودم این رفتار ها رو بش یاد دادم البته توی روند اموزشیم تنبیه نبود بلکه بش تشویقی میدادم تا یاد گرف . مثلا تایمی که ابراز محبت میخاد مداوم رو دوتا پاش وایمیسه یه حالتی که میخاد بغلش بگیرم یا بش محبت کنم . وقتی بازیش میاد همش میدوه میپره سرشو پیچ میده . ولی چن روزیه احساس میکنم زود خسته میشه . بیشتر لم میده خیلی هم به فویل داخل قفس اش گیر میده و تیکه تیکه میکنه انگار مث دندون گیره براش