2777
2789
عنوان

اعصابم خیلی خوردههههههههههههه😡

641 بازدید | 46 پست

16 هفته باردارم تو سونو ان تی حتی یه حدسم نزد جنسیت رو امروزم رفتم هی با دستگاه فشار داد شکممو میگه پاشو باز نمیکنه هیچی به هیچی دیگه طاقت ندارم بخدا😭 شبا تا صبح خواب های پریشون میبینم دیونه شدم

اینجا کسی هست از رو سونو هفته های پایین یا سونو ان تی تشخیص درست بده؟ نه شانسی

بذار برات حدس بزنم....من رفتم بهم گفت دختره وای قیافش به دخترا نمیخوره همش فک میکنم پسره میترسم برم انومالی بگه دختره ذوقم کور شه دخترم دوست دارم ولی میخوام دومیم پسر بشه چون دیگه بچه دار نمیخوام بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۶ هفته که باید حدس بزنه دیگه...بزرگ شده....جای معتبر رفتی؟؟؟

چه میدونم با بیمم قرار داد داره رفتم اونجا حتما باید برم 700 تومن بدم یه حدسی بزنن دکترام کس*ک*شدن😂

بذار برات حدس بزنم....من رفتم بهم گفت دختره وای قیافش به دخترا نمیخوره همش فک میکنم پسره میترسم برم ...

دخترم باشه برکت خونس عیب نداره سالم سلامت باشه انشالا نگران نباش❤

دخترم باشه برکت خونس عیب نداره سالم سلامت باشه انشالا نگران نباش❤

صد در صد اولش خوشحال شدم گفت دختره ولی همش تو ذهنم میگم پسرم پسرم🤣🤣🤣🤣🤣قیافشو تصور میکنم لباساشو رفتارشو ازدواجشو 

صد در صد اولش خوشحال شدم گفت دختره ولی همش تو ذهنم میگم پسرم پسرم🤣🤣🤣🤣🤣قیافشو تصور میکنم لباساشو ...

اگر اینجوریه احتمالش هست پسر باشه منم سر پسرم همه اش میگفتم پسره پسره یه موقع به آدم الهام میشه یه چیزایی ولی زیادی بهش فکر نکن چون یه موقع تو ذوقت نخوره اذیت شی 

چه دکتر خنگی بوده که نتونسته ببینه

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲