2777
2789
عنوان

جواب نه خواستگار به خاطر قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 25 پست

یادمه ماهم یه جا رفتیم خواستگاری

انقدر هم خود دختره خوب بود هم مادرش

ولی داداشم ۱۹۶ بود

دختره کمتر از ۱۶۰ 

ما نمیدونستیم که...

دیگه موقع رفتن مامانم اروم گفت به خانومه که ما خیلی شما رو پسندیدیم ولی اینا بلحاظ ظاهری به هم نمیخورن پسرم خیلی بلند هست.چه اشکالی داره ...خوب بنظرم اینکه ادما بلحاظ ظاهری به هم بخورن مهمه واقها

هروسمون الان ۱۷۵ هست

ما خودمونم همینیم.

زور نیس ولی ب نظرت قد اونقد مهمه که کسی که همه جور اوکیه و ب دلش نشسته رو رد کنه و دلشو بشکنه در ضمن ...

بله مهمه

یکی از معیارهاش قد بوده

دمش گرم که پای معیاراش وایساده

تا زود بوده گذاشته رفته الکی سرکار نذاشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مهمه یکی از معیارهاش قد بوده دمش گرم که پای معیاراش وایساده تا زود بوده گذاشته رفته الکی سرکا ...

اصن حس خوبی ندارم ب این جور ازدواج کردن مجه ادم کالای ک انتخاب کرد و اینا...مهم اینه حس خوبی از اون ادم بگیری بتونی دوسش داشته باشی

زور نیس ولی ب نظرت قد اونقد مهمه که کسی که همه جور اوکیه و ب دلش نشسته رو رد کنه و دلشو بشکنه در ضمن ...

بیا قبول کن بهم نمیومدن بلاخره پسره هم معیاری داره برا ازدواج ..ده تا معیار داشته باشی بلاخره دوتاش ظاهره ..قد و قیافه و هیکل برا خیلی از مردها مهمه شاید بعضی ها مهم نباشه اما الان تو این زمونه مردم فرق کردن..۱۶۰ خیلی کوتاه هست نسبت به ۱۸۵....۲۵ سانت تفاوت رو با چی میخواد رفع کنه اخه بیخیال ان شالله بخت بهتر

اصن حس خوبی ندارم ب این جور ازدواج کردن مجه ادم کالای ک انتخاب کرد و اینا...مهم اینه حس خوبی از اون ...

خودت داری مبگی حس خوب بگیری

شایذ یکی از قد کوتاه همسرش حس بد بگیره

مگه ادما چی هستن؟

مجموعه ای از ظاهر شغل و تحصیلات و اخلاقیات

وقتی ازدواج میکنی درواقع داری با همین جیزا ازدواج میکنی

پسر عمه من دو متره ، زنش 157 !

عاشق هم اند نزدیک 15 ساله 

یا پسر خاله ام 196 هست همسرش 158 !

ربطی نداره

ولی من خودم 160 هستم یک خواستگار دو متری داشتم زنش نشدم 

خیلی هیکلی بود 

ازش ترسیدم

گفتم رو من بیفته له میشم

ورزشکار بود . کفشش اندازه قنداق نوزاد بود ! 😥  

قد پسره ۱۸۵ بوده و دوستم ۱۶۰

اسی جان منم دقیق در شرایط این دوست شما بودم و ناراحت هم شدم چون آقا همون جا بهم گفت و بعدا هم به واسط گفت به دلیل‌ اختلاف قد 

جالب اینجاس همراه اقا مادرش و عروس اول خانواده هم بودن من عروس اول رو دیدم، قیافه ش اصلا خوب نبود و بدتر حتی مسواک هم نزده بود.  فقط قدش به این دو تا برادر بلند قد

میخورد بعدن هم فکر کردم با خودم دیدم حتی اگه اون آقا عقب نمیکشید من جوابم منفی بود چون من نه شغلش رو دوست داشتم نه سطح خانواده گی ش رو و مطمئنم اون آقا این موضوع رو حس کرده بود و ی جورایی بهانه گیری کرده بود 

و خودم نشستم فکر کردم دیدم که من اصلا خودم اذیت میشم  با یک اقای خیلی قد بلند زندگی کنم و همش احساس کوتاه قدی بکنم جلوش . به خصوص بعصی ها این موضوع رو دائم تو روی ادم میزنن

اون اقا هم ته قلب مطمئنم از من بدش نیومده بود و اتفاقا از یک سری خصلت هام و تلاش گر بودنم و ظاهرم و .... خوشش اومده بود اما ظاهرا براشون خیلی  مهم بود که خانم خیلی اختلاف قد نداشته باشه و این ملاک اصلی ش بود 

عزمزم استارتر از شما همدردی میخواد واقعا لازمه با این بیان نمک ب زخم باشید؟ 

استارتر کجا از ما همدردی میخواست من ندیدم؟؟؟

گفت چجوری به دوستم کمک کنم.

بعدم برای دوستشه نه خودش.

بعد بیان من مگه چشه؟

نه بی احترامی کردم نه مسخره نکردم.