2777
2789
عنوان

مهریه

76 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من به تازگی با اقایی اشنا شدم که ۱۷ سال از خودم بزرگ تر هست و قراره با هم ازدواج کنیم. خاستگاری اومده پدر من اول راضی نبودن بخاطر اختلاف سنی ولی بعد که دیدن من خودم میخوامش پدرمم راضی شدن ولی میگن مهریه حتما باید  ملک به نامت باشه ولی دیگه سکه نمیخواد . از لحاط وصع مالی هم تو شرایط خوبی هست ولی این شرط رو قبول نمیکنه و میگه ۱۴ تا سکه و جهاز با خودم در صورتی که من پدرم میگن جهاز رو حتما باید خودمون بدیم و ملک حتما باید به نامت باشه میگین چی کار کنم

اونایی که اعتقاد دارن به دعا و سرکتاب پول  ندین رایگان هست اگرخواستین پبج اینستا میدم            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من حرفش بد نیست. پدرت پول جهاز رو برات ملک بخره.

اخه جهاز نهایتا بشه ۱ میلیارد با  این پول که دیگه خونه نمیدن

اونایی که اعتقاد دارن به دعا و سرکتاب پول  ندین رایگان هست اگرخواستین پبج اینستا میدم            
اخه جهاز نهایتا بشه ۱ میلیارد با  این پول که دیگه خونه نمیدن

خوب طرفت هم همین موضوع رو می‌دونه. ولی با همون یک میلیارد یه آپارتمان کوچک خارج از شهر هم بخری با تورم بالا می‌ره، ولی جهاز مستهلک می‌شه و به‌مرور از بین می‌ره.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.