2777
2789
عنوان

اتفاق ماورا طبیعی و غیر قابل باور😱

4565 بازدید | 86 پست

بچه ها بیاین از اتفاقای عجیب و ترسناکی که تا حالا براتون پیش اومده بگین

منکه تو بچگی خیلی ازین اتفاقا برام میافتاد

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا برا من پیش نمیاد ؟ 

تو زندگیم معجزه و شانس زیاد بوده ولی.... 

دوسم میگفت کیف لوازم ارایش خود ب خود خورد بدیوار رو به روییش انگار کسی پرتش رد 

چرا دروغ میگین؟ 

تو رو خدا کمتر کانجورینگ ببینید 

یکی از کنارم تو خونه رد شد و کاملا حسش کردم.صورتشو نزدیک صورتم حس میکردم برای 5 ثانیه بود و رفت

تنها بودم خونه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

منتظر پیام دوستم بودم خستم شد خوابیدم یهو بعد با صدای جیغی که انگار یکی دهنشو گذاشته دم گوشم جیغ میزنه بیدار شدم دیدم عه دوستم پیام داد همون موقع 😐

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

یکیشونو یادم مییاد..یعنی بقییه هم یادم میان ولی طولانین

رو تختم خوابیده بودم .ساعت ۳ شب .بیدارم شدم تشنم بود .دیدم یکی پیش تختمه بالاسرم ایستاده داره نگام میکنه ...چشمامو باز و بسته کردم دیگه نبودش..

الله❤

یه بار لباس زیرامو گذاشته بودم تو افتاب خشک شن ، روشون روسری گذاشتم گیره زدم 

وسط تابستون بود زود خشک میشدن ،  ۱ ساعت بعد رفتم برشون دارم نبودن ولی روسری و گیره سرجاشون بود ، هیچکسم خونه نبود  

🌱دنیا را از نگاه کودکان ببینیم 🌱
خودم از چهره تاریک خودم تو اینه جیغ زدم بعد چند بار قشنگ احساس کردم یکی از جلو در اتاقم رد شد

منم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

دراز کشیده بودم سرم زیر پتو تنها بودم تو خونه یکی زد ب پام 

منم یدفعه همچین چیزی احساس کردم

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان