2777
2789
عنوان

هر شب گریه خسته شدم😭

588 بازدید | 45 پست

هرشب گریه گریه گریه

خسته شدم بخدا

خواهری هیچ امید و انگیزع برای زندگی ندارم فقط ی حاجت برام باقی مونده

اگ از دستت برمیاد خواهشا ی آیه الکرسی برام بخون

چی کار کنم چاره جز امید نمونده برام😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام باغصه خوردن وحرفای دلتو زدن هیچ کاری,ازپیش نمیبری وهیچ چیزیت هم تغییرنمیکنه شاید فکرکنی سبک میشی,اینکارولی,اشتباهه ازکسی هم راهنمای بخوای یکی میارراهنمایی خوب میکنه یکی نه فقط میمونی اخرش خودت وغمهات این خودتویی که باید ریشه اصل مشکلاتتوپیداکنی وشروع کنی به تک به تک درست کردن کا رات .....

سلام باغصه خوردن وحرفای دلتو زدن هیچ کاری,ازپیش نمیبری وهیچ چیزیت هم تغییرنمیکنه شاید فکرکنی سبک میش ...

خودم سعی دارم میکنم همیشه جنگیدم

ولی همه چیزم دست خود ادم نیست ک

خودم سعی دارم میکنم همیشه جنگیدم ولی همه چیزم دست خود ادم نیست ک

ببین همه چی دست خودته ادم اگه بخواد کوه رومیتونه جابجاکنه چه جوری دست خودش نیست یاخودت نمیخوای یاهم که نشستی همه چی اتومات درست بشه 

انشاءالله توام حاجت روا بشی حاجت منم همینه برم سرکار همدردیم❤️

ای جان...ایشالا خدا تو رو ب آرزوی قلبیت برسونه و حاجت روا شی

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
حرفات درسته ولی خدام باید بخواد

ببین خدامیگه ازتوحرکت ازمن برکت .حالاروی مسائل دیگه اگه بزاری این حرفمو توباید حرکات درست وسنجیده برداری بافکر بری جلوکه به اون نتیجه درست برسی یانه ولی همینجورفقط دلت میخواد همه چی برات اوکی بشه بدون اینکه راجب اون کارت بخوای فکرکنی و....