2777
2789
عنوان

بچه ها من از خانوادم متنفرم😔

278 بازدید | 6 پست

انقد تو بچگی دعوام میکردن و میزدنم سر چیزای بیخود سر شیطنت مثلا ظهر نمیخوابیدم با خواهر کوچیکم دعوا میکردم منو میزدن یا اتاقمو بهم میریختم مرتب نمیکردم میزدن 

با خواهر کوچیکم دعوا میفتادم که صد درصد همیشه من مقصر بودم چوبشو میخوردم 

الان اما یه بچه سه ساله دارم که با کوچیکترین کارش از کوره در میرم از خودم متنفرم دلم برای خودم میسوزه پدرمادرم الان سنی ازشون گذشته اونا نمیدونن چکار کردن با اینده من اما من دلم نمیخواد حتی هر ده روز یه بارم برم خونشون

حتی کاش از نظر مالی هم تامینمون میکردن اما اونم همیشه فقر و نداری 

تو مجردیم شاید ماهی یه بار مرغ میخوردم گوشت که سالی یکبار😔😔این ضعف از بچگی تو بدنم مونده همیشه بیحال و خستم جان ندارم کاری کنم 

چیکار کنم از این زندگی حالم بهم میخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما زهراها خیلی مظلومیم بخدا😂منم همینجوریم عزیزم خانوادم همش با هم دعوا دارن تاپیک هم زدم دربارشون،الکی هم ب من همش گیر میدن!🥴ولی دارم سعی میکنم باهاش کنار بیام زندگی ی روزه از زندگی الانت لذت ببر:)ب بچه‌ات عشق بده ک اون اینجور نشه😍تو الان بچه‌تو داری،شوهرتو داری😍بیخیال عزیزممم،منم هم عشقمو دارم هم میخوام درسامو خوب بخونم ک ی مدرک حداقل داشته باشم برا کار کردن و دستم تو جیب خودم باشه😌🤪

هیچی اگه میخوای مثله مادر پدرت شی و عقده ای دیکه تحویل جامعه بدی لطفا تحدید نظرکن گذشترو دور بریز تو الان دیکه فرزند ی خانواده تیسی گذشته ها گذشته الان تو ی مادری تو که از وضعیت روحی مادر پدرت خبر دار نیسی شاید تو بچگیشون خیلی سختی کشیدن بیشتر از تو بخاطر همون اونحوری عصباتی پر از کینه بودن سر تو خالی میکردن این چرخه رو از بین ببر تو ی مادر ایده ال واسه بچت باش تا بچتم عین خودت از خانوادش متنفر نباشه 

ببین منم که همه چی میخوردم ضعف و بیحالی رو دارم.منم هم کتک میخوردم هم فحشم میدادن بخدا مامانم تو صورتم نگاه میکرد میگفت ازت بدم میاد.شاید خیلی از گناهایی که تو دوران مجردیم کردم و الان که بچمو میزنم و نمیتونم خودمو کنترل کنم بخاطر همون رفتاراس ولی من دیوووووونه وار عاشق خانوادمم جونم واسه مامان بابام و داداش و اجیام در میره همیشه هم استرس از دست دادنشونو دارم اصلا نمیتونم درک کنم که چطور میشه یکی از خانوادش بدش بیاد.کاش منم یکم علاقم بهشون کم میشد