2777
2789
عنوان

کیا از ازدواجشون پشیمونن😪

480 بازدید | 53 پست

من چهار ماه ازدواج کردم ازدواجمم از روی علاقه بود شوهرمم اخلاقش خیلی خوب بود باهام الان یه مدت همش باهم درحال بحثیم بی احترامی میکنه دیگه خسته شدم حس میکنم همش چشش دنبال زنای دیگست اصلا بهم توجه نمیکنه با اینکه15سال ازش کوچیکترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا ما مجردا رو نترسونین ینی همه مردا بعد ازدواج بدن میشن؟

من دلم نمی خواد ازدواج کنم پس

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم

تفاوت نسل ها 

و اینکه اولای ازدواج اختلافات ریز بیشتره اجازه نده پرده احترام بینتون شکسته بشه و هر حرفی گفته بشه شما توی اوج جوانی هستی و حتما ایشون بیشتر منطقی فکر میکنه و این شروع مشکله باید اون به شما نزدیک بشه و شما به اون  

درست میشه عزیزم یواش یواش

نه چشمش دنبال زنهای دیگه نیست. اقتضای سن 

خیلی از مردا تا وقتی مطمین نشدن صددرصد دل طرف مقابل بردن مهربونن دلبری میکنن وقتی مطمین شدن .نه اینکه محبت نکنن. مخبتشون کم نمیشه .دیگه تلاشی نمیکنن تا بدست بیارن چون آوردن.

شاید بگید خب پس ناز کنم .

نه اگه رفتار بعدا سرد بشه  مشکوک میشن .

پانزده سال اختلاف کم نیست . 

هرکه شد محرم دل  در حرم یار بماند

ما هم چنین تفاوت سنی رو داریم ما هم یه ماه  خوبیم یه روز نه خوب باید تلاش کنید برای بهتر شدن اوضاع حرف زدن خیلی کمک کنندس و پیش مشاور رفتن 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               
تو رو خدا ما مجردا رو نترسونین ینی همه مردا بعد ازدواج بدن میشن؟ من دلم نمی خواد ازدواج کنم پس

آره تقریبا80درصد بله بستگی به شانست داره منکه واقعا فکر نمیکردم اخلاقش اینطوری باشه

منم جوابشو میدم اینطوری نیستم که چیزی نگم اما واقعا ادم دلش میسوزه که نه راه پس داری نه راه پیش داری ...

سکوت و یاد بگیر 

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون