2777
2789

تو قسمت نتایج قرعه کشی ایم پیام برامون اومده ولی او لیست قرعه کشی وضعیت یعنی برنده نشده اید؟؟؟الان یعنی چی؟

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تورو خدا تورو خدا منو راهنمایی کن خودروم فرسودست

چی رو راهنماییی کنم عزیزم،منم همسرم ثبت نام کرده دقیق نمیدونم ولی فک کنم اگه برای قبل سال ۸۵ باشه میشه ثبت نام مرد..فکر کنم امروزم مجدد ثبت نامش شروع شده دقیق برو بپرس بهت میگن..انشالله ک برنده شی

خدایا امسال حتما خونه دارمیشم..خونه ای طبقه وسط با دوتا اتاق خوابو.....خداجونم دوستت دارم🏢🏤🏤🏤🏤
الآنم میشه ثبت نام کرد؟

۱۲ ۱۳ شروع شده بود ثبت نام ..نمیدونم هنوز مونده یا نه.ولی ماهی یبار ثبت نامش هست..بپرسین.طرح فرسوده سایت بهمن موتور

عزیزم مدل چند هست ماشینتون 

منظورتون ماشینیه ک برای طرح فرسوده اسم نوشتیم؟برای سال ۸۵ ب قبل میشه اسم نوشت

شرایطش چطوریه چقدر پول میگیرن ما یک سمن ۸۲ یا ۸۳ داریم

هیچی عزیزم اصلا قبلش واریزی پول نمیخوان..فقط ببین اسفند کی ثبت نامشه ثبت نام کنین..اگ برنده شدین ماشین خودتونو تحویل بدین ماشینی کدبرنده شدین باید  پولشو شو واریز کنین بهتون تحویل میدن یا حواله شو بفروشین..ما پراید ۸۵ داشتیم تحویل دادیم فیدلیتی پنج نفره ب اسممون دراومد حوالشو فروختیم ..دلم روشنه شمام ب اسمتون درمیاد حتما