2777
2789
عنوان

به نظرتون با این حقوق برم سرکار؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 50 پست
آره منم خیلی مواظب بودم آما الان کنارم خوابه

عزیزم خدا حفظش کنه...خدا به من لطف کرد داد ان شاالله که به جای من دیگه بده به کسی که منتظره بچس

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا ...خیلی کمه که؟ برای اینکه سابقه کار بشه میری؟

اره واقعا هیچی نیست. نه برای اینکه واقعا تو خونه کسل شده بودم همش گریه میکردم. کارم تدریس آنلاین زبان هست اما از این ترم دیگه نمیرم ذهنم این همه درگیری رو نمیتونه تحمل کنه دیگه

مرسی عزیزم نه دوتومن نمیصرفه برم با بچه

من الان چرخکارم کارامون خدایش سخته ولی چون دستم‌تودوخت دوز کنده‌ماهی ۲۵۰۰تا ۳تومن درمیارم تازه فشار زیادی تحمل‌میکنم‌بنظرم ۲تومن‌برا فروشندگی خوبه بهتر هیچی هس

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
اره واقعا هیچی نیست. نه برای اینکه واقعا تو خونه کسل شده بودم همش گریه میکردم. کارم تدریس آنلاین زبا ...

ان شاالله کار بهتر با حقوق بهتر پیدا میکنی

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
من الان چرخکارم کارامون خدایش سخته ولی چون دستم‌تودوخت دوز کنده‌ماهی ۲۵۰۰تا ۳تومن درمیارم تازه فشار ...

خوب شما در کنار کار حقوقت یهدحرفه هم یاد میگیری ارزش داره البته که از هیچی بهتره من یه پسر ۲ساله دارم جایی نیست بذارمش،جز مهد هزینه مهد باید بدم

خوب شما در کنار کار حقوقت یهدحرفه هم یاد میگیری ارزش داره البته که از هیچی بهتره من یه پسر ۲ساله دار ...

اهان‌پس بیخیال‌با بچه واقعا مشکله

من خودم‌کار بلد بودم‌یعنی چرخکار بودم ازقبل اینکه‌بیام اینجا سرکار ولی موندم‌تجربیاتم‌بیشتر شه میخام‌کارگاه بزنم بتونم اداره کنم😍😍😍

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
خوب شما در کنار کار حقوقت یهدحرفه هم یاد میگیری ارزش داره البته که از هیچی بهتره من یه پسر ۲ساله دار ...

فقط فقط تنهاش دلیلش همینه که تجربیاتم بیشتر شه وگرنه حقوقم خیلی ناچیزه توشهرما ۲.۳تومن‌واقعا هیچهههه گمتر ۵.۶تومن حقوق نیست 

فقط فقط تنهاش دلیلش همینه که تجربیاتم بیشتر شه وگرنه حقوقم خیلی ناچیزه توشهرما ۲.۳تومن‌واقعا هیچهههه ...

بالخره باید از یه جای شروع کنیّ تا بتونی رشد کنی انشالله این روزا نیشن برات خاطره های روزای نداری وقتی کارگاهت حسابی رونق گرفت یاد این روزا ته دلت به خودت افتخار میکنی

انشالله به زودی زوودبه آرزوت میرسی عزیزم 

ان شاالله دعام کن ابجی خیلی مشکلات داریم

بالخره باید از یه جای شروع کنیّ تا بتونی رشد کنی انشالله این روزا نیشن برات خاطره های روزای نداری وق ...

خدا از زبونت بشنوههه خواهر مرسی گلم