2777
2789
عنوان

قرص ال دی میخوردم و رابطه داشتم

12868 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من تازه اومدم اینجا

استرس داشتم خواستم سوالامو بپرسم 

تازه ازدواج کردم و تجربم کمه

تا الان جلوگیری طبیعی داشتیم و مشکلی نداشتم

۶ ماه پیش دکتر تشخیص داد که سندرم پلی کیستیک دارم و الان ۶ ماهه به طور منظم قرص ال دی (سیپروترون کامپاند ) میخورم

دیشب اخرین قرص بسته این ماه رو خوردم 

و امروز ظهر رابطه داشتیم اما جلوگیری نکردم و منی کامل داخل ریخته شد

بلافاصله حدود یه ربع بعد رابطه ، قرص اورژانسی ۱/۵ خوردم 

و کامل خودم رو شستم 

الان که حدود  ۱۰ ساعت از این اتفاق میگذزه ، با اینکه بسته ال دیم دیشب تموم شدم اومدم یکی دیگه باز کردم و یدونشو مثل شبای پیش سر همون ساعت خوردم 

که به بدنم یاداوری شه 

با توجه به اینکه تو‌دوره تخمک گذاری نیستم و همیشه یک هفته بعد از اتمام قرص پریود میشم 

و اینکه رابطه سومم توی روز بود و کیفیت اسپرم ها زیاد نبود 

و اینکارایی که کردم و وجود سندرم پلی کیستیکم

امکان بارداری وجود داره ؟ کار دیگه ای باید بکنم ؟ انتی بیوتیک ایناهم خیلی وقته مصرف نمیکنم 

فقط بعد اینکه امروز قرص اورژانسی رو خوردم حدود ۶ ساعت بعدش با عذر معذرت رفتم دسشویی و‌دفع داشتم

لازم هست یکی دیگه بخورم ؟ ۱/۵ ؟ 

لطفا جواب بدین استرس دارم :)))

اصلا نیازی نیست قرص بخوری،، نگران نباش، اصلا احتمال بارداری نیست

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قرص اورژانسی جوابه 

ولی خیلی بده رفتم بدنو میریزه بهم 

سعی کن دیگه نخوری 

من از  وقتی خوردم ۲ ۳ بار پشت هم خوردم تو مدت ۲ماه بعدش کلا پریودم ریخت بهم و درست نشد 

راستی از کجا فهمیدی پلی کیستیکی 

من جوش زیر چونه دارم 

مو زائد دور ناف و سینه دارم 

عوارض قرص های اورژانسی رو میدونی؟

تمام هورمونهات رو بهم میریزه اعصابت داغون میشه پریودی نامنظم و...

قرص ال دی بخوری تقریبا تا ۲۴ساعت باردار نمیشی وگرنه میگفتن قبل از هر رابطه ی دونه بنداز بالا هیچ.فکر کردی چرا گفتن روزی ی دونه بخورید؟

کاش قبل از ازدواج نسبت ب بدن خودت وروش های بارداری یا پیشگیری تحقیق میکردی .الانم با ی دکتر زنان صحبت کن تا درست راهنماییت کنه ک ناشیانه ب بدن خودت آسیب نزنی .

از اون قرص های اورژانسی دیگه استفاده نکن ی سم مهلک هستن.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم