2777
2789
درهر صورت همسرم ،حتی اگر انتخاب بین همسرم وبچه هام باشه باز همسرم را انتخاب می‌کنم 

اینقدر شوهرت خوبه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش قدر خانوادم رو میدونستم و انتخابشون میکردم که دیگه دیره و زیر خاکن اگه به عقب برمیگشتم قطعا خ ...

خدا رحمتشون کنه😔 پشیمونی سخته درک میکنم این حس پشیمونی رو

بی شک خانواده آدم میتونه دوباره ازدواج کنه ولی نمیتونه یه خانواده جدید پیدا کنه که😐 واقعا تعجب کر ...

بنظرم همسر 

چون باید کسی باشه که تااخر عمر هم پا و همیارتون باشه 

قطعا پدر مادر هم زندگی جداگانه خودشون رو دارن و نمیتونن زندگی خودشون رو وقف شما بکنن

خانواده خووووودم

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من تو یه شرایطی بودم ک پدرم پشتمو خالی کرد وحتی حاضر بود من طلاق بگیرم میگفت من دختری ب اسم تو ندارم سر اینکه من قهر رفته بودم خونه مادرم 

مادروپدرم جداشدن وقتی ۲ سالم بود جداشدن سریه بحثی باشوهرم رفتم قهر شناسنامه دسته بابام بود ازم گرفته بود ک بره برای کارت ایثارش 

بعد به مامانم میگفت بش بگو وقتی طلاق گرفتی بیا شناسنامه بهت میدم و به شوهرم میگفت حق نداری بری بیاریش عادت میکنه من بار اولی بود ک بعد از ۷ سال رفتم قهر خلاصه شوهرم بیخیال همه از خوزستان اومد یزد دنبال من ومیگه دیگه برنمی گردیم از رفتار بابات خوشم نیومد زنو شوهر دعوا کنن دیگران باورکنن چرا آتیش بیار معرکه شد مگه تنها بچش نیستی؟

👈خوب گوش کن اگه به من بدی کردی و من بهت لبخند🙂 زدم دیگه هیچوقت به من اعتماد نکن🤗👉
بنظرم همسر  چون باید کسی باشه که تااخر عمر هم پا و همیارتون باشه  قطعا پدر مادر هم زندگی ...

اصلا اینجوری فکر نمی‌کنم 

شوهر به راحتی میتونه خیانت کنه میتونید طلاق بگیرید ولی هیج وقت نمیتونی از مادرت یا پدرت طلاق بگیری 😐 همین سایت روزانه کلی آدم میگن جدا شدیم میگن خیانت دیدیم 

ولی خیلی کم‌ پیش میاد کسی بیاد بگه خانوادم ولم کردن 

شوهر مثل عینک میمونه شاید دنیا رو باهاش بهتر ببینی ولی خانواده مثل چشم آدم میمونه بدون اونا کوری 

شایدم چون مجردم نظرم اینه هیچوقت ایناییکع به خاطر عشقشون فرار میکنن یا قید خانواده رو میزنن نمیفهمم

من مادرمم رو انتخاب کردم و کارم به جدایی کشید. حالا همین خانواده سرزنش میکنن!

شوهرم هم یه عوضی تمام عیاره،  اما اون زمان که متاهل بودم زحمتش ‌ و حالم بهتر از الان بود.

به نظرم همسر در اولویته.

من مادرمم رو انتخاب کردم و کارم به جدایی کشید. حالا همین خانواده سرزنش میکنن! شوهرم هم یه عوضی تمام ...

آره واقعا اگه آدم طلاق بگیره بشینه خونه همین مادر پدر اگه خوب نباشن آدمو از زندگی سیر میکنن. من خودم آخرای مجردیم هر روز همه اعضای خانواده باهام دعوا میکردن دلمو میشکستن فحش و ... هر روز گریه داشتم نتونستن از ۲۵ سال بیشتر منو پیش خودشون نگه دارن 

حقیقتش اولویت اول رندگیم همسرمه 

اما خب اگه بگم همسرم دروغ گفتم همینطورپدرومادر

چون اگه من  بخاطرهمسرم ازپدرومادرم بگدرم که انقدربه گردنم حق دارن یه روزی ازهمسرمم میگذرم 

هردو

اصلاانتخابی نیست بنظرم

فقط اولوبت هیت 

صفرصدی نمیشه نگاه کرد

اصلا اینجوری فکر نمی‌کنم  شوهر به راحتی میتونه خیانت کنه میتونید طلاق بگیرید ولی هیج وقت نمیتو ...

عزیزم من بنا بر رشتم این رو عرض کردم 

درهر صورت هرکسی نظری داره

من مادرمم رو انتخاب کردم و کارم به جدایی کشید. حالا همین خانواده سرزنش میکنن!شوهرم هم یه عوضی تمام ع ...

میدونم گفته هاتون مال چند ساله پیشه

ولی اینو برای اونایی میگم ک الان میخونن

همسر باید اولویتت باشه نفره اوله زندگیت

مهم نیست بعدش به طلاق میرسین یا باهم عاقبت بخیر میشیین

پدرومادر اگر بیمارو گرفتار نباشن.ازیه مهربانی دانایی و آگاهیی برخوردار باشن ک اکثرا نیستن

خوشحالی ما خوشبختی ما از رضایت خودشون براشون باید مهمتر باشه