2777
2789
عنوان

منظورش از این حرف چی بود؟

389 بازدید | 33 پست

یه همکار دارم خیلی خودشو خانواده‌شو سطح بالا میدونه...یه برادر مجرد داره...به همکارام قبلا گفته بوده براش دنبال هر دختری نمیرن🤦‍♀️

چندروز پیش اومد کنارم نشست حین کار بهم گفت اگه یه پسری بیاد خواستگاریت فاصله سنیتون زیاد باشه قبول میکنی؟ گفتم چقدر مثلا؟ گفت هفت هشت سال یا حالا مثلا ده سال...شرایطشم همه جوره اوکی باشه(از لحاظ مالی و موقعیت اجتماعی) گفتم هفت هشت سال که خوبه ده سال هم باید با طرف صحبت کرد اختلاف عقیده زیاد نباشه فاصله سنی زیاد گاهی باعث میشه مردا زنشونو درک نکنن و اذیتش کنن...گفت آخه خودت کم سن و سالی...گفتم  منم سنم کم نیست سی سالمه...خلاصه...گفت در حال حاضر خواستگار داری ؟ البته شما بایدم خواستگار داشته باشی درست جوابشو ندادم فقط گفتم تا دلت بخواد خواستگار داشتم🤭گفت بله هم دختر خوبی هستی هم موقعیتت خوبه...خلاصه بحث کشید به خواستگارای من و دیگه همین...الان میگم نکنه میخواسته برای برادرش حرف بزنه یا واسه فضولی بوده؟نظر شما چیه؟ من بد جواب دادم؟ چی باید میگفتم؟ من خواستگار زیاد داشتم ولی دوست دارم این بیاد شرایطش اوکیه از لحاظ خانوادگی هم به هم میخوریم...به نظرتون درست برداشت کردم؟ دیگه هیچی بهم نگفت اخه🥲😭🤭😂

کاری از دستم برمیاد؟!🤦‍♀️🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه صحبت تون خوب بوده مزه ی دهن خواسته ببینه چیه

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
رفتار معقول بود ،ولی نمیدونم چرا از خواهر شوهره خوشم نویمده وقتی کفتی سعی دازه خودشو سطح بالا نشون ب ...

خب مدرک تحصیلیش بالاست و قصد مهاحرت و تدریس خارج از کشور داره به خاطر همین یه کم کلاس میذاره😂ولی همیشه به من میگه شما یه سر و گردن از بقیه همکارا بالاتری😌😂امیدوار باشم؟!

هیچ عیبی نداره اگه ازش بپرسی منظورش چی بوده؟ یا به شوخی بگی موردی سراغ داره یا نه؟

الان دیر نشده؟! احساس میکنم همون موقع باید میپرسیدم  خدااا😭😭جوگیر شدم فقط درمورد خواستگارام گفتم