2777
2789

خواب پسری رو دیدم که خیلی دوسش دارم و البته الان تقریبا یک ماه و نیمه که جداشدیم خیلی تلخ و یه هویی 

اوایل جدایی هم یکی دوباری خوابشو دیدم ولی چرت و پرت میدونم اصلا مزمون خاصی نداشت و میدونستم به خاطر آشفتگی ذهنمه و فکر و خیال . ولی دوشب پیش خواب دیدم : ما تو روستا باهم همسایه ایم یعنی خونه مادربزرگ من که اونجاست با خونه پدر بزرگ اونا و خودشون همسایه میشیم حالا خوابم از اینجا شروع میشه که انگار ما داشتیم غذا نذری می‌دادیم و عموم از تو کوچه اومد تو حیاط و گفت پسر فلانی (عشقم )اومد رد شد کاش به اونا هم دوتا غذا می‌دادیم بعد من تا این و شنیدم رفتم جلو در که ببینمش بعد دیدم یه لباس زرد رنگ تنشه و داره میره سمت سر کوچه بعد هی برمیگرده عقب من و نگاه میکنه باز چند قدم میره جلو دوباره برمیگرده پشت سرش و من و نگاه میکنه منم نگاش میکنم این اتفاق سه چهارباری افتاد و بعدش من از خواب بیدار شدم و خوابم تموم شد ولی خیلی خوب بود حس خوبی بود که مثله قدیمیا از لای در نگاش میکردم و اونم من و نگاه می‌کرد 😍😍

حالا تعبیرش چیه به نظرتون ؟ آخه امروز که دیدمش خیلی چیز خاصی ازش ندیدم یعنی تو رفتارش هیچی نشون نمیده خیلی وقته میشناسمش کلا خیلی تو داره نمیفهمم تو دلش چی میگذره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیب ترین چیزی ک تو خواب دیدی به نظرت چیه؟

تو همین خواب منظورتونه ؟

اگه منظورتون این خوابه که عجیبیش این بود که برمی‌گشت نگام میکرد آخه با کاتی که ما باهم داشتیم فکر نمیکردم هنوز به فکر برگشت باشه و تو واقعیت نشون نمیده ولی در کل خواب معنا دار زیاد دیدم راجبه مسائل مختلف