2821
2789
عنوان

خيانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 21 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودش زندگیشو نابود کرده نه برادرش... بعدم شوهری که با تهدید برادرش بخواد دوست داشته باشه ب چ دردی م ...

ببین بعضی آدما به تلنگر احتیاج دارن شاید با حرفای یه عضو نزدیک به خودش می اومد ولی اینجوری فقط قبح کار ریخته شد و یه زندگی نابود

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
ببین بعضی آدما به تلنگر احتیاج دارن شاید با حرفای یه عضو نزدیک به خودش می اومد ولی اینجوری فقط قبح ک ...

اخه نابودی که فقط طلاق نیس کسی که فکر خیانتم به سرش میزنه باید زندگیشو نابود شده بدونه...ولی خب داداششم نامرده درست میگین

ok bye
اخه نابودی که فقط طلاق نیس کسی که فکر خیانتم به سرش میزنه باید زندگیشو نابود شده بدونه...ولی خب دادا ...

نه واقعا طلاق نابودی نیست ولی بچه ها قطعا نابود میشن وقتی پای دوتا بچه وسطه باید محتاط بود درنهایت تصمیم به طلاق گرفت آینده ی بچه ها خیلی مهمه و اطرافیان هم باید مراقب حرفاشون باشن

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم