2777
2789
عنوان

خودتون یه لحظه بزارید جای من

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 28 پست
وای چه بد حق داری فاز اینایی ام که میگن تو تو کار اونا دخالت نکن نمیفهمم ینی چی اونا هی کم محلی کنن ...

حرف منم همینه،من و شوهرم مگه با هم نیستیم؟ چرا نباید طرف بچه شو بگیره حالا من هیچی اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف منم همینه،من و شوهرم مگه با هم نیستیم؟ چرا نباید طرف بچه شو بگیره حالا من هیچی اصلا

چه عملی بوده؟

ببین فقط پشه هم حسابشون نکن از این به بعد دنیا گرده سر اونام میاد

💖
همسرم نباید ناراحت بشه که حال بچه شو حتی نپرسیده؟

احساسات همسرتون و تصمیم بر بروز چه رفتاری فقط و فقط و فقط به خودشون مربوطه عزیزم. ولی شما هم حق داری احساست رو بدون غرغر و تحمیل وبی احترامی به همسرتون بگید. مثلاً بگید خیلی دلم گرفت فلانی نیامدن دیدن. تا همسرتون خودش متوجه ناراحتی شما بشه و هر تصمیمی برای نوع رفتارش با برادرش داره بگیره. یا از دل شما در بیاره....

کلا سعی کنید توقع خاصی از دیگران نداشته باشید که کمتر ناراحت بشید و وقتی هم کاری انجام دادند از ته دل خوشحال بشید

چه عملی بوده؟ ببین فقط پشه هم حسابشون نکن از این به بعد دنیا گرده سر اونام میاد

سرشون اومده الان من که زنگ نزدم ولی چه فایده آقا زنگ زده و الانم با من قهر کرده که تو الکی گیر میدی

دو بار با آرامش و احترام گفتم ولی اصلا هیچ اثری نکرد

شما رئیس همسرتون نیستید عزیزم مامان و خانم ناظمشون هم نیستید شما فقط از احساس خودتون می‌تونید بگید عزیزم. انقدر بهشون زور نگید همینطور که خودمون دوست نداریم زور بشنویم.... اهمیت نده

شما رئیس همسرتون نیستید عزیزم مامان و خانم ناظمشون هم نیستید شما فقط از احساس خودتون می‌تونید بگید ع ...

خوب مثلا چند وقت دیگه بچه ی داداشش به دنیا اومد من واقعا دلم نمیخواد و صلاح نمیدونم برم دیدنش، شوهرم گفت بریم من نرم و بگم خودت برو؟

خوب مثلا چند وقت دیگه بچه ی داداشش به دنیا اومد من واقعا دلم نمیخواد و صلاح نمیدونم برم دیدنش، شوهرم ...

عزیزم تا جایی که می‌تونی رو خودت کار کن دل مهربانت رو بزرگتر کن، خیلی به دل نگیر ولی بله شما هم اختیار خودت و تصمیم احساست با خودته اگر واقعا دلت نبود به همسرت محترمانه بگو راستش اصلا دلم نیست بیام تو زمان بحرانی عمل بچه مون نیامدن منم الان اصلا دوست ندارم بیام. نیازی هم نیست بگید تو برو ایشون به تشخیص خودش خواست بدون همسرش بره، یا نه اگر هنرمند بود تلاشی کرد دل شما رو به دست بیاره شما هم سخت نگیر و بهشون بگو من فقط فقط بخاطر تو و احترام بهت میام( و بی منت اینکار روبکن بعدا هم ده بار توسرش نزن خواهی دید چطوری در قلب همسرت با این‌کار جا باز می‌کنی و برات جبران می‌کنه)

کلید طلایی قلب شوهر حفظ احترامشه