2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رو تخم مرغ اسم کسایی که طرف رو دیدن می نویسن بعد تو دستشون تو یه پارچه می گیرن و یکی یکی اسما رو تکرار می کنن هر وقت تخم مرغ شکست یعنی اون طرف رو چشم زده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

من مامانم یه هو مریض شد زنگ زد به من کسی دوروبرت میشناسی تخم مرغ بشگنه من زنگ زدم دوستم ازش خواستم اینکارو بکنه باورتون نمیشه تو یک ساعت مامانم از این رو به اون رو شد

نمیدونم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

بچه ها منم از هر چی تعریف میکنم جلو یکی به روز نکشیده همون چیز خراب میشه باید چیکار کنم به نظرتون

مثلا من گرذم درد داشتم یه مدتی بعد خدارچشکر بهتر شد تا یه دو سه هفته که یه روز به یکی گفتم دیگه ندارم خدا شاهده عصرش اومد سراغم عجیب دوباره چهارشنبه هم به یکی دیگه همینو گفتم از عصرش تا الان ولم نکرده  هر وقتم از یه چیزی شوهرم تعریف میکنم شبش دعوامون میشه،چیکار کنم به نظرتون

ذکر هم میخونم ولی بعضی وقتا پیش میاد خیلیم سریع

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بعد رفع میشه مشکلت؟

نمی دونم ولی مشخص می شه کی طرف رو چشم زده.زن عموی مادرم هر وقت ما مریض می شدیم می یومد خونمون برامون انجام می داد بعد اون خوب می شدیم.دیگه نمی دونم خوب شدنمون به خاطر اون بود یا نه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
بچه ها منم از هر چی تعریف میکنم جلو یکی به روز نکشیده همون چیز خراب میشه باید چیکار کنم به نظرتون م ...

میگم بچه ها من یه تخم مرغ دارم تاریخش گذسته برم بندازم تو کوچه اغاقه میکنه گردنم درس شه🥴🥴

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بچه ها منم از هر چی تعریف میکنم جلو یکی به روز نکشیده همون چیز خراب میشه باید چیکار کنم به نظرتون م ...

منم همینطورم خب ادم ک نمیشه کلا هیچییب نگه .

ی چند نفر گفتن حرز امام جواد بگیر 

چیزی راجبش میدونین ؟

خب چجوری عزیزم ؟میشع توضیح بدی ؟

بهتره به روش های دیگه اعتقاد داشته باشی مثل دعا خوندن یا صدقه دادن تاثیرش همونه واقعا 

ولی برای تخم مرغ شکستن اول با مداد روی تخم مرغ دایره های کوچیک میکشن و اسم آدما رو میگن 

بعد یه سکه میذارن روی تخم مرغ و همون اسما رو تکرار میکنن و سکه رو روی تخم مرغ میچرخونن 

یهو به اسم مورد نظر برسه میترکه تخم مرغ

سکه رو بندازید صدقه 

زیر دست هم یه لباس خود فرد رو میذارن بعدا میشورن 

یه کوچولو تخم مرغ هم میزنن به پیشونی بچه 

من بچه بودم اینارو دیدم خودم انجام نمیدم و توصیه ای هم نمیکنم براش ،پرسیدی گفتم 

من شنیده بودم خوذشون با پرت کردنه تخم مرغ،چشمه بد و دور میکنن

اون رو تا حالا ندیدم کسی انجام بده.