2777
2789
عنوان

ی چیز به خاهرم بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 34 پست

بگید آبجی خنگ شدیااا

ای مسخره بازیا چسه دیوونه

بچت سالم و خوشگل دلش میخواد تو بلمبونی تا تپلتر بشه اونوقت تو توفکر موندن نموندنشی؟اون توفکر اینه ک چجوری وقتی ب دنیا اومد شبا نزاره تو بخابی..

میخوام بگم سعی کنین با شوخی طرزفکرای مثبت و امیدوارکننده بکارید تو ذهنش تا فکرش کمتر بره سمت منفیا..

منم همین بودم 

ولی شروع کردم هر روز به نیت سلامتی بچم و امام زمان عج الله  صدقه دادن 

حتی به منقدار خیلی کم 

۵۰۰ تومن 

بعد یه خدیث از پیامبر صل الله خوندم با این مضمون که هر کس مداومت کند بر سوره حجرات خدا جنینین یا بچش رو حفظ میکند 

وقتی شروع کردم به خوندن عین آب رو آتیش بود

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم با این افکارت خدایی نکرده جذبش میکنی به خودت....پس اروم باش و بسپر بخدا ان شاالله صحیح وسالم م ...

دقیقا همینارو همش بهش میگیم

خدا ارامش لحظات من است❤اکانت دست منو خاهرمه

استرس فقط با سرگرم کردن

ثبت نام کنید کلاس آمادگی برای زایمان و ورزش و کلی رشته‌هایی مخلتف

نمی دونم چی میگفتن فکر کنم یوگا کارا میکنن

کلا بگو استرس داره خودشون راهنمایی میکنن

آموزشگاه مجازی آشپزی ایجاد کردم آموزش ها شامل...دسر و پیش غذا و میان وعده.غذای اصلی و غذاهای خمیری و غذاهای خیابانی مشهور کشور های جهان و نان های معروف دنیا است هر تابستون کلاس حضوری دارم شهریه میگیرم ولی دو دوره سه ماهه یعنی بین الملل و دوره کشور ایران رو لینک رو بدون گرفتن شهریه به اشتراک گذاشتم اگه دوست داشتید داخل تاپیک هام لینک کانال م هست سرچ کنید و به کانال خودتون ملحق شید تا اعضای آموزشگاه تکمیل نشده و تا دوره شروع نشده..شروع دوره 1401/11/17فقط امسال و فقط پر طرفداران ترین دوره ها برای یکبار رایگان خواهد بود تا از تمام کشور عزیزم ایران به آموزشگاه من ملحق شن و تجربه باور نکردنی و متفاوت و جذاب و هیجان انگیز داشته باشن
به نظرم از روان شناس کمک بگیره اینجوری پیش بره میشه مثل اونایی که زایمان میکنن بعد میرن هی هر علامت ...

منم اینم 

هی هر رفتار بچه رو به مشاور گزارش دادن 

کلی استرس کشیدن و ...‌

واقعا سخته

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بگید آبجی خنگ شدیااا ای مسخره بازیا چسه دیوونه بچت سالم و خوشگل دلش میخواد تو بلمبونی تا تپلتر بشه ...

همه جوره حرف زدیم باهاش

چون سقط مکرره استرسش زیاد

اتفاقا هرشب میخونه از اول بارداریش

پس دیگه چرا استرس 

مگه شک داره تو کلام رسول الله

ایشاله

حتما ببرینش پیش دکتر دارو میده براش ، زن داداش منم اینطور بود پور از الان باشه و دور از جون خواهر شما هم باشه پارسال بچه اش بخاطر استرس بالا تو هفت ماهگی از دست داد ، دقیقا استرس ، تو و خدا حتما پیگیر بشین الان زن داداشم بازم شش ماهه بارداره ، هم تحت نظر دکتر قلب هم دکتر زنان هم تغذیه هست

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
حتما ببرینش پیش دکتر دارو میده براش ، زن داداش منم اینطور بود پور از الان باشه و دور از جون خواهر شم ...

دارو برای استرس میخوره

من خود خواهر رو گفتم

خب دیگه 

دارم میگم همونطور که تو بارداری استرس داشتم الان هم همینه