2777
2789

من با روز انتقالم امروز روز هشت انتقالم جنین هام سه روزه هستن

ظهر ساعت ۱۲:۳۰ اینا این بی بی چک مدیکور رو زدم منفی شد بعد یکساعت اینا دیدم احساس کردم یه هاله ی توهمی داره ولی از حرصم انداختم سطل آشغال،الان رفتم از سطل آشغال برداشتم انگار هاله پررنگ شده میبینینش؟

کیا براشون اینطوری شده و باردار بودن؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ داره ولی خط تبخیر سفیده

خط تبخیر بعد چند ساعت رنگ میگیره برا منم قرمز شد بعد چند ساعت از منفی بود

‍م‍‌ا ب‍‌را‍ی ک‍‌س‍‌ی کِ‌‍ہ ان‍‌دک‍‌ی ح‍‌ال‍‌م‍‌ان ‍را ب‍‌ف‍‌ه‍‌م‍‌د ج‍‌ان ‍م‍‌ی‍‌ده‍‌ی‍‌م
رنگ داره ولی خط تبخیر سفیده

به نظر من مثبته چون خیلی زود زدی

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

به نظر من مثبته ولی استرس نداشته باش ببین من بی بی چک هام اینجوری بودن مثبت بود ان شاالله که بحق این ماه عزیز خدا دامنت رو تو همین ماه سبز کنه سال بعد بغلت باشه این موقع 

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن