2777
2789

توان شما چه فرقی کرده عزیزان؟ من بعد یکی دو ساعت کار خونه کلا خاموش می‌شم. فرزند دومم هست به سختی به کارام می‌رسم، عادیه؟

اول خدا، آخــــــــر هم خدا.

منم همش انگار بی جون و خسته ام ،مخصوصا وقتی میخوام بلند شم انگار یه تخته سنگ بزرگ روی شکمم هست ، با اینکه تا الان ۴ کیلو کاهش وزن داشتم،  ۱۷ هفته ام

کوچولوی شما چیه؟

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه دومم رو باردارم 

توانم که هیچ. اعصاب برام هیچ نمونده با ریخت و پاش ها و اذیتی های دخترم 🤐 دم به دیقه هم مریض میشه میاد تقدیم به من میکنه. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
منم زود خسته میشم  یه سوال داشتم ،شما هم زیر شکمت درده؟ کمر درد هم دارید؟

من کمر درد دارم با سوزش گوشت شکم، این درداا عادیه از این به بعد نگران نباش عزیزم

دختر بزرگ منم مدرسه‌ایه و دقیقا با بیماری‌های شایع، بغلی بگیر بازی می‌کنیم، می‌گیره می‌ده من، من کرو ...

ای وای عزیزم  🥺🙃منم از اول بارداریم که پاییز شروع شد گرفتارم پشت سرهم.  

حالا دختر شما بزرگتره بگوش رعایت کنه بیشتر،  ولی من دخترم 4سال و نیمشه مهد میره ماسک هم میزنه. اما درست رعایت نمیکنه. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
دختر عزیزم

بسلامتی عزیزم😍

من نمیدونم هنوز ،ان شالله هفته ی دیگه میرم آنومالی

راستی شما از سایت پروماگ استفاده کردی ببینی چقدر درسته تشخیص جنسبتش؟

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤
ای وای عزیزم  🥺🙃منم از اول بارداریم که پاییز شروع شد گرفتارم پشت سرهم.   حالا دختر شما ...

خیلی رعایت می‌کنه طفلی، ولی در هر صورت می‌گیرن تو مدرسه راه فراری نیست، بیماری زیاد شده عزیزم من سر دختر اولم یه عطسه نکردم

خیلی رعایت می‌کنه طفلی، ولی در هر صورت می‌گیرن تو مدرسه راه فراری نیست، بیماری زیاد شده عزیزم من سر ...

اره واقعا امسال پاییز زمستون انفولانزا خیلی شایع بود.  

منم سر دختراولم فقط اول بهار یه سرماخوردگی مختصر خوردم همین. 

اما این سری نه یکبار نه دوبار.... 😭😐 بعد از انورم دخترم شیطنت هاش ماشاالله زیاده. در کل بگمت روانی شدم 😂 فقط تموم بشن این سه چهارماه باقیمونده. راحت شم.(گرچه میدونم یجور دیگه درگیر میشم 🤪😂)

اره واقعا امسال پاییز زمستون انفولانزا خیلی شایع بود.   منم سر دختراولم فقط اول بهار یه سرماخو ...

بارداری اول یه جور مشکلات داره، دوم یه طور دیگه، ولی خب نکته مثبت‌ش تجربه‌ایه که داریم، ولی نکته دیگه‌ش این که یک‌سال آینده یکم سخت‌تر از قبلی طی می‌شه، چون یه بچه دیگه هم هست که مراقبت می‌خواد ولی خیره انشالله، خدا قطعا توانش رو هم بهمون می‌ده.