2777
2789
عنوان

مهربونا خیلی به دعاتون محتاجم

56 بازدید | 9 پست

دعا کنید ک بچم چیزیش نشه خواهش میکنم   

کمردرد و دل درد دارم 

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

عزیزم از لیست دوستام حذف شده بودی شاید دستم خورده اشتباه پاک کردم ببخشید

برات زیارت عاشوراخوندم❤️ گلم الهی بحق مادرم زهرا حاجت روا بشی🌹

ختم قرآن وصلوات وانواع چله برای حاجتروایی واموات...درخواست دوستی بدید🙏خداجونم فقط تورودارم تنهام نزار❤️
عزیزم از لیست دوستام حذف شده بودی شاید دستم خورده اشتباه پاک کردم ببخشید برات زیارت عاشوراخوندم❤️ گ ...

ممنونم عزیزم لطف کردی مهربون

وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره   میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی    خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی   میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن   میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از لیست دوستام حذف شده بودی شاید دستم خورده اشتباه پاک کردم ببخشید برات زیارت عاشوراخوندم❤️ گ ...

دسترسی به کاربریت ندارم

اونچه ک می‌تونستم برات زدم عزیزم دستت درد نکنه 

ان شاء الله مشکلی نیست 

دعا کنید مشکل منم تاظهر حل بشه ممنون

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
ان شاء الله مشکلی نیست  دعا کنید مشکل منم تاظهر حل بشه ممنون

ان شاالله ک حل میشه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

ان شاالله ک حل میشه  اللهم صل علی محمد و آل محمد

ممنون

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
دسترسی به کاربریت ندارم اونچه ک می‌تونستم برات زدم عزیزم دستت درد نکنه 

سلام گلم دوباره تعلیق شدم🤦‍♀️دست گلت دردنکنه❤️درخواستمم قبول کن قول میدم دیگه نترکم🤭

نایب میشم واسه ختم قرآن وانواع چله ودعا...درخواست بدید لطفا🙏خدای مهربونم فقط تورو دارم❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ❤️
سلام گلم دوباره تعلیق شدم🤦‍♀️دست گلت دردنکنه❤️درخواستمم قبول کن قول میدم دیگه نترکم🤭

قبول کردم مهربون

قبول کردم مهربون

❤️❤️❤️

نایب میشم واسه ختم قرآن وانواع چله ودعا...درخواست بدید لطفا🙏خدای مهربونم فقط تورو دارم❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ❤️