2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگ زن میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 20 پست
سر تیتر تاپیکات دیدم...با این شوهر چرا بچه اوردی؟؟؟؟؟حالا آوردی چرا داری میسازی؟؟؟؟میترسی ی لقمه نو ...

ن خداروشکر ،ازطرف خانوادم بیشتر از شوهرم تامینم ...اگ تاپیکاقبلیم رو بخونی متوجه میشه ک تا دادگاه و طلاقم رفتم اما خود آقا ب غلت کردن افتاد و اومد دنبالم و راضیم کرد ب زندگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب معلومه آدم نرمالی نیس و میدونه شما رو این جمله حساس هستین مدام میگه بنظرم واکنش نشون ندید ب حرفش ...

ن یکی دوبار اول حساس شدم ولی دیدم پرو‌میشه دیگه زدم ب بی‌خیالی ولی ته دلم بازم ناراحت میشم ولی باز میگم ب درک ولی از اون ب درکا ک بازم مهمه برات

ن خداروشکر ،ازطرف خانوادم بیشتر از شوهرم تامینم ...اگ تاپیکاقبلیم رو بخونی متوجه میشه ک تا دادگاه و ...

ببین شاید من مجردم میگم اینجور.. ولی ارزش نداره زندگی‌کنی و تا آخر عمر خون ب جیگر بشی...بابای من یکی از همون امثال شوهرت...مامانم زندگی کرده..نمرده...نوه داریم...ولی فقط زنده بودنه... بابام یوقتا الکی داد بیداد میکنه،فحش میده،زن زن میکنه،خسیسه..،الان من عصبیم.. افسردم،،،امیدوارم  بفهمی چی‌میگم

ببین شاید من مجردم میگم اینجور.. ولی ارزش نداره زندگی‌کنی و تا آخر عمر خون ب جیگر بشی...بابای من یکی ...

اره عزیزم میفهمم ... منم ب زندگی ک میگن طرف باید بسوزه و بسازه رو قبول ندارم ...

اره عزیزم میفهمم ... منم ب زندگی ک میگن طرف باید بسوزه و بسازه رو قبول ندارم ...

الان شوهر  ابجیمم  لنگه بابام..فقط خسیس نیس...منم از ازدواج میترسم. میگم حرص زندگی  الانم بخورم و درکنارش  خواهرم بسمه...دیگ‌خودم نکشم