2777
2789
عنوان

میخوام برم همدان بخاطر بچم میترسم

141 بازدید | 11 پست

سلام خانوما من تهران زندگی میکنم وخانوادم همدان هستن یه پسر ۱۷ ماهه دارم که هربار که میریم همدان مریض میشه الان دوماهی میشه که نرفتگ حوصلمم سررفته میخوام دوباره برم ولی خیلی میترسم که دوباره پسرم مریض بشه بنظرتون چیکار کتم

نرو خواهر. سلامتیش مهمتره. بگو اونا بیان

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا شب یلدا اینجا بودن شرایطشو ندارن بیان بعدم واقعا خیلی حوصلم سررفته منم آدمم دلتنگ میشم

میفهممت.. منم هی نمیرم جایی بعد ک حوصله ام سر میره میرم ولی خب راهم نزدیکه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بعضیا میگن هوا به هوا میشه بعضیام میگن چشم میخوره

هر دوش هست اما امان از دومیش! 

دعای بچه و وان یکاد آویزش کن

سلام ببخشید تو تاپیکاتون در مورد ورم لثه گففتین اخرش چیکار کردن هنوز هستش یا خوب شد چون منم دقیقا همیچین چیزیو حس میکنم از استرس خابم نبرده

من و نی نیه هشت هفتم خدا بدون هیچ درمانی باردار شدم.مرسی خدا