2777
2789

واسه خواهرم خاستگار اومده.

مثل اینکه چند بار دیدتش خوشش اومده.مادرشو فرستاده بود

دیگه خجالت کشیدیم بگیم چی داره چی نداره.

مامانم میگه همین که کارمنده یعنی یه منبع درآمدی داره دیگه درآمد داشته باشه خونه هم میگیره و اینا‌.

کسی هست کارمند بانک باشه؟؟حقوقشون چطوره؟چقدر میگیرن؟چجور آدمایی هستن در چه حد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بانکش داره ، مزایا و وام خونه و وام ماشین خوب بهشون میدن 

تو فامیلمون داریم

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺
واقعا؟

آره 

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺
مدرک تحصیلیش نوع رشته اش استخدامی رسمی،قرار دادی،شرکتی سمت رتبه شعبه ممتاز یا درجه چند سابقه

پسره هول و هوش ۳۴ ایناس سنش شاید پنج شش سال باشه سابقش.سمتش هم فکر کنم گفت سرپرست نمیدونم چی چی هست.دقیق متوجه نشدم.

پسره هول و هوش ۳۴ ایناس سنش شاید پنج شش سال باشه سابقش.سمتش هم فکر کنم گفت سرپرست نمیدونم چی چی هست. ...

بیا متوسطش رو حساب کنیم، ده تومن بدون کسر وام هاش

خونه داشته باشه استارت خوبیه با وام های سالیانه میتونه بهتر و بهتر بشه

اما وام مسکن اونقدری نیست که بتونه خونه بخره

حالا تو جلسات اینده اش بپرسید