2777
2789
عنوان

شنیون دخترونه ساده

603 بازدید | 31 پست

شنیون ساده ی قشنگ ندارید برام بفرستید نمونشو؟نمیخوام خیلی پیچیده شده باشه بالا

مرا یادآوری یا نه من از یادت نمیکاهم...           نیما یوشیج

من شنیون کارم

قد مو و حجم مو و مدل لباسی ک میخای بپوشی و بهم بگو راهنماییت کنم

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
من شنیون کارم قد مو و حجم مو و مدل لباسی ک میخای بپوشی و بهم بگو راهنماییت کنم

موهام تا روی شونمه لباسم هنوز نخریدم ولی ارایشگره قراره موی اضافی بذاره تو موهام. لباسمم یا شومیز میگیرم یا از این عروسکیا که تا زانو هستن

مرا یادآوری یا نه من از یادت نمیکاهم...           نیما یوشیج
موهام تا روی شونمه لباسم هنوز نخریدم ولی ارایشگره قراره موی اضافی بذاره تو موهام. لباسمم یا شومیز می ...

خب ببین بستگی ب یقه ت داره

شنیون های ساده ای ک خودم زدم و بذارم؟

اخ برم قربون اون چشمات 👀قربون گرمی نفست ❤️من برا تو میزنه قلبم 🫀چرا با من بدی :)من ب اب و اتیش زدم از پیشم راحت نری🫶

خودم خیلی دوسش دارم 

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
من شنیون کارم قد مو و حجم مو و مدل لباسی ک میخای بپوشی و بهم بگو راهنماییت کنم

عزیزم میخام شنیون یاد بگیرم،درامدت خوبه؟میدونی آمو شش چنده؟توصیه ای داری؟

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

اینم هس

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢