2777
2789
عنوان

با مامانم بحثم شد عین سگ حالم بده

482 بازدید | 13 پست

من متاهلم بعد قرار شد امروز با مامانم برم دکتر واس موهام همجا باماشین میره همه جا خودش ماشین داره

اول اینکه بااتوبوس رفتیم واین اصلا عیبی نداره همین ک نشستیم سوار اتوبوس من گفتم بیا ایور بنشینیم ک بیینیم مطب دکتر کجاست بم فوش داد تو اتوبوس بخدا آب شدم ولی هیچی نگفتیم رفتیم دکترم گف ب دکتر بگو ی قطره نمیدونم چی بنویسه واسم گفتم اسمش چیه گفت نمیدونم دیگ من ب دکتر نگفتم چون اسمشو نمیدونستم دوباره جلو دکتر بم فوش داد بعد وقتی خواستم دارو بخرم زیاد شدن قیمتش بام نبود اونقد پول 

گف بیا بریم ب دکتر بگم کمتر بنویسه گفتم ولش گن فردا میام میخرمشون بلند جلو همه گفت نکنه عارت میشه بگی پول ندارم مردم ینی مردم قبل ازدواجم ایطور نبودم من نسخه پاره کردم اومدم خونه ولش کردم میخوام دیگه واس همیشه بیارمش کنار جز اونم کسیو ندارم ن خواهری ن رفیقی ولی ایطور میکنه بام😪😪😪

😍دختر کرد🥰عشقم دخترم و پسرم😘🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بردیش من هر فک کنم حوصله نداشته دوباره رفتی جایی نبرش

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

مگه تنها دکتر رفتن چه عیبی داره ؟

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
خو گفتم بیا بریم باهم باشیم نمیدونستم ایطور میکنه

من نمیبرمش چون اونم حوصله نداره  و وحشی میشه

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹