2777
2789
عنوان

روش درس خوندن

109 بازدید | 13 پست

سلام 🥰❤️

بهترین روش خوندن درس ریاضی واسه کنکور چیه ؟ 

من کلاس ریاضی انلاینم میرم سرکلاس کامل میفهمم سوالای سر کلاسم کامل اوکی حل میکنم اما تکالیف و تستای دیگه رو نمیتونم حل کنم واقعا راه حل چیه؟🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای ریاضی فقط باید تمرین حل کنی و تمرین تکراری حل کنی

مثلا سوالای کلاس رو چند بار توی خونه حل کنی یا سوالایی که برات سخته

بعد یه چیز دیگه چه ریاضی چه فیزیک چه شیمی زیاد رابطه و فرمول حفظ نکن چون هر چی بیشتر حفظ کنی ضعیف تر می شی با همون فرمول و ارتباط های کتاب سعی کن همه سوال ها رو حل کنی این روش بیشتر جوابه

و در آخر آرامشت رو حفظ کن سوالی که برای تو سخته برای بقیه هم سخته موفق باشی

چون روز دیگر آید روحم جان سبزه هاست ... خورشید جاودان آزادی نور آسمان ماست ... سوگند به خون همرهانم سوگند به اشک مادران ... هرگز به تیغشان نمیرد فریاد جاودان ما🕊️✌️
رشته تون چیه،چ کلاسی میرین

من کلاس اریان حیدری میرم بعد از کلاس تستای سر کلاس و دوباره حل میکنم سر کلاسم معمولا همزمان با استاد حل میکنم بعدش میرم سراغ تکالیفی که اون روزش دادن 

عزیزم من پارسال کنکور دادم  تجربه بهم میگه باید تست بزنی اونم خیلی زیاد  کتابای سه سطحی ...

اخه اصلا هرچقدرم میزنم تغییر خاصی نمیکنه من خودمم پشت کنکوریم:)

تلاشم و میکنم ممنونم از راهنماییتون🥹❤️

موفق باشی عزیزم😘

چون روز دیگر آید روحم جان سبزه هاست ... خورشید جاودان آزادی نور آسمان ماست ... سوگند به خون همرهانم سوگند به اشک مادران ... هرگز به تیغشان نمیرد فریاد جاودان ما🕊️✌️
اخه اصلا هرچقدرم میزنم تغییر خاصی نمیکنه من خودمم پشت کنکوریم:)

باید هر تست رو تحلیل کنی 

دقت کن که چه جایی اشتباه حل میکنی 

بعدش هم سعی کن درس به پرس نخونی خیلی خیلی ضربه میزنه 

مبحثی کار کن مطالب رو یکپارچه میکنه و تثبیت میشه

سال اولتونه ک میخواین کنکور بدین؟چقد هزینه دادین برا کلاساش

نه سال دوم پارسال نکته تستش و شرکت کردم امسال دارم میبینم بازم پارسال کلا پنج ماه اخر اصلا درس نخوندم درست حسابی رتبم ۹ هزار شد یعنی گند زدم کلا امسال دارم تلاشم پ میکنم 

باید هر تست رو تحلیل کنی  دقت کن که چه جایی اشتباه حل میکنی  بعدش هم سعی کن درس به پرس ن ...

والا من نمیدونم دارم طبق کلاس پیش میرم درس به درس جلو نمیرن 

والا من نمیدونم دارم طبق کلاس پیش میرم درس به درس جلو نمیرن 

همونه  کارت درسته پس ،بعدش توقع زود زود تغییر رو نداشته باشین ریاضی دیر نتیجه است عزیزم یعنی باید یه عالمه کار کنی که کمی نتیجه بگیری خسته نشو