2777
2789

28 سالمه

اگر تجربه هم دارید بگید ممنون

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا پزشکی؟

میترسم ولی علاقه دارم یجورایی

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯
من همکلاس ۴۳ هم دارم

چقدر عالی ترم چنده؟ 

فیزیوپات

عالی👌🏻

تو شهر خودتون ولی فاصله مکانی دارین زیاد ن دوره ن نزدیک ولی تو شهر خودتونا ترسیدم اونجا جواب بدمم😂😂😂

🚫 خواهش مندم جز استاتر کسی کامنت منو جواب نده🚫 وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنین باید جنبه اینو داشته باشین هزااااران نفر با هزاران انتقاد و پیشنهاد و نظر درش شرکت میکنن اگه جنبه شنیدن حرفای مخالف خودتونو ندارین دردو دلتونو اینجا نیارین و همچنین شمایی ک کامنت منو ریپلای میزنین نمیتونم بارها بگم من با شما هم نظر نیستم شمام با من چیکار ب نظر بقیه داری استاتر خودش زبون داره کامنت منو دیدی خوشت نیومد رو شو برو ترو سننه عزیزم ک من مظرم چیه تو نظرت چیه اگه بحث میکنی با من  و جوابتو میدم بدون منم ب موقعش میتونم مثل خودت بی شخصیت باشم وقتی بهم توهین میکنی توقع نداشته باش بهت احترام بزارم احترامو واس ادم محترم خرج میکنم با تشکر ‼️ خواستی ریپ بزنی رو من دباره امضامو بخون

رتبه تک رقمی کنکور بود پزشکی دانشگاه تهران میخونه

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
رتبه تک رقمی کنکور بود پزشکی دانشگاه تهران میخونه

اصلا به این چیزا زیاد کاری نداشته باش چون قراره با خودش زندگی کنی حتی اگر پولدارم باشه اما اذیت کنه یا خسیس باشه متوجه میشی اون پول اصلا به درد که نمیخوره هیچ خودتم دوست نداری هیچ پولی ازش بگیری واست مثال میزنم که خوب متوجه ماجرا شی.. فقط و فقط به شخصیت و اخلاقش و اینکه چطور با تو رفتار میکنه تو شرایط های مختلف این خیلی مهمه و اینکه اهل کار هم باشه موقعیتش مهمه نمیگم نیست خیلی هم مهمه اما این موارد مهم تر و اساسی ترن❤️

اصلا به این چیزا زیاد کاری نداشته باش چون قراره با خودش زندگی کنی حتی اگر پولدارم باشه اما اذیت کنه ...

خسیس نیسن مهربون و عاقله خیلی عاقل حواسش هست دل کسی نشکنه جوری حرف میزنه ک ناراحت نشی دختر بازی و اینا هم اصلا .کمی مذهبی هم هست

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
اصلا به این چیزا زیاد کاری نداشته باش چون قراره با خودش زندگی کنی حتی اگر پولدارم باشه اما اذیت کنه ...

مذهبی نه ..مومن باخدا .خدا ترس

خسیس نیسن مهربون و عاقله خیلی عاقل حواسش هست دل کسی نشکنه جوری حرف میزنه ک ناراحت نشی دختر بازی و ای ...

اگه اینجوریه خیلی خوبه اما باهاش بگرد بزار باهات زیاد صحبت کنه که بشناسیش کاملتر خودتم زیاد مشتاق نشون نده اما توی صدات هم لحن بی حوصلگی نداشته باش تو صمیمی نشو بزار اون هعی بخاد بهت نزدیک شه و رابطه رو گرم کنه ❤️

مذهبی نه ..مومن باخدا .خدا ترس

خوبه متوجه هستم چی میگی