2821
2789
من تا سه سال اول بعد عقدم پشیمون بودم از ازدواج میگفتم خونه پدری انقدر نازمو میکشیدن قدر ندونستم هم ...

میدونی ادم میگه قرار نیست تا اخر عمر گنار یکی بسوزیم و بسازیم ولی از ی طرف آبروی خانواده😭

اوف چقدر سخت میگیری الان سه بار طلاق هم مد شده انگار خلاف کردی بیخیال اعتماد به نفس داشته باش به موق ...

اره من سخت نمیگیرم ولی تو سن نوجونی دیگ شکستم خیلی حس بدیه خیلی 

این نیز بگذرد(:

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من...... خاک تو سرم واقعا قدر خونه بابامو ندونستم... خــــااااااآااک

وآقا این دوره سخت شده خدا به داد مردم برسه خیلی خیلی سخته ازدواج باید خیلی با احتیاط باشه والا دختر و پسر نابود میشن چقدر دلم برای هممون میسوزه 

اینقدر اینجا میبینم این پشیمونیارو چشمم ترسیده ... اصلا به ازئواج فکرم نمیتونم بکنم... بابام که کلا ...

درست انتخاب کن از روی احساس نکن ..هروقت تو شناخت حس کردی ب درد هم نمیخورین بکش کنار از من ب تو نصیحت

اینقدر اینجا میبینم این پشیمونیارو چشمم ترسیده ... اصلا به ازئواج فکرم نمیتونم بکنم... بابام که کلا ...

راست میگ نمیشه ب کسی اعتمادکرد امیدوارم یه مرد خوب سرراهت بیاد

این نیز بگذرد(:
خدا امتحانت کرده سر بلند بیا بیرون..خدا هرگسیو ی جور امتحان میکنه کلا دنیا واسه امتحان شدنه

یه سری از آدما به دنیا اومدن بهترین زندگیو داشته باشن ازش لذت ببرن ولی یه سری مثل ما از اول با بدبختی بزرگ شن سختی بکشن ومعلومم نیست کی می خواد رنگ آسایشو ببینن

چند وقته ازدواچ کردی؟ چندسالته؟ منم اوایل ازدواجم چالش زیاد داشتم ولی کلی مشاور رفتم یه سری تکنیکای ...

من ۷ ماهه عقد کردم خیلی دلم گدفته ک سر ی چادر خوردن تو صورتش بهم گفت ببند 

درست انتخاب کن از روی احساس نکن ..هروقت تو شناخت حس کردی ب درد هم نمیخورین بکش کنار از من ب تو نصیحت

اتفاقا درگیر همینم شدم
یکی رو خیلی دوست داشتم خیلی ام ادم خوبی بود از لحاظ اخلاقی ولی از لحاظ جسمی و مالی ضعیف بود... خودش گفت جدابشیم من نمیتونم تکیه گاه خوبی باشم،اولش سخت بود برام ولی کنار کشیدم،توی این دور و زمونه عشق کافی نیست

میدونی ادم میگه قرار نیست تا اخر عمر گنار یکی بسوزیم و بسازیم ولی از ی طرف آبروی خانواده😭

دقیقا منم همینو میگفتم که حیفه که بقیه عمرمو با این مرد باشم اما از اون طرف دیدم شوهرم همچینم آدم بدی نیست با طلاقم نمیتونم مطمئن باشم که بعدا حتما موقعیت بهتری گیرم بیاد پس کلا فکر طلاقو از سرم انداختم بیرون به جاش رو رابطمون کار کردم خدارو شکر شاید به اون جایی که دلم میخواد هنوز نرسیدیم ولی بازم زندگیم خیلی خوب شده به نظرمم این روندو باید طی میکردم تا به اینجا برسم فک کن تو خونه بابام همت چیز بود اما اینجا خیلی کمبود داشتم حق داشتم احساس بدی بهم دست بده