2777
2789
عنوان

بچه ها میشه رفت کافه الان؟

101 بازدید | 6 پست

شبانه روزیه کافه😅

دختر خالمو بعد شیش ماه دیدم خیلی صمیمی هستیم گفت میای بریم کافه پسر دایی اینا دعوتمون کردن گفتم مشکلی نداره باشه میام

منم حاضر شدم بیام سمت خونه پدربزرگ مادریم که بارون شروع شد 

کافه هم شاید ۵ دقیقه فاصله اش باشه یا شایدم کمتر 

به نظرتون توی این بارون زشت نیست بریم بعد بگن اینا توی این بارون چکار میکنن

(راستی،کاربر سابقم رمز کاربریم یادم رفت جدید زدم)

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام

وا مگه چارتا قطره بارون چیه که به خاطرش کافه نرفت؟ 

قدیما تا زانو برف میومد مردم همه کاراشونو میکردن حالا برای یه کوچولو بارون میشینی فکر میکنی برم یا نرم؟ اونم چی فاصله پنج دقیقه ای 

انگار سیل و زلزه اومده

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن چ زشتی منم دارم اماده مشم برم

خوش بگذره⁦♥️⁩

ترسیدم آخه من کلی ذوق و شوق داشتم آرایش کردم و بهترین لباسا رو پوشیدم...

گفتم نکنه نریم یه وقت چون گفت قطعیه رفتنمون

اسمم مِیساس😎 لک و لرم😎۱۸ سالمه بچه هم خودتونید😒😂،دلبرررر بی تو هرگز وا تو هم خوهرون شلیطت نمیلن😐،خدایااا نه پیل دی وم نه هه شانسی حداقل بوسی بی وم سیقه سرت بام
وا مگه چارتا قطره بارون چیه که به خاطرش کافه نرفت؟  قدیما تا زانو برف میومد مردم همه کاراشونو ...

خب راستش بارونش شدیده!برای همین ترسیدم