2777
2789
عنوان

اصفهانیا خواهش میکنم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 36 پست
اره دروازه شیراز ابتدا چهارباغ بالا کوچه دادستان مجتمع امیر  سونوگرافی روشن

برا بچه اولم همینجا رفتم،یادمه در روز ۵تارا بیشتر سونو نمیکردن ولی یادم نیست نوبتاش چجوری بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکماه ولی زنگ زدی بگو باردارم حالم بده و بهم شمارا معرفی کردن یه نوبت برا بدید باهاش حرف بزن زود مید ...

از صبح حالت تهوع دارم تبمم گرفتم ۳۷ونیم بود. صبح رفتم پیش یه دکتر عمومی تا برا گلوم که میسوزه دارو بده گفتم بی بی چک مثبته دارو نداد و برام سونو و آزمایش نوشت ، یعنی با همین نسخه برم سونوگرافی روشن سونو برام انجام میدن؟

سونو گرافی میگی اونم سرش خیلی شلوغه اونم یک ماهه زنگ بزن فوق العاده خوبه کارش 

بله سونو گرافی روشنو میگم، یکماه زیاده باید یجا برم که سریع سونوم کنه و وضعیت بارداری و جنینو بهم بگه

حتی اگه اصفهانی هم نیستین و اطلاعات دارین بیاین راهنماییم کنید آروم بشم یکم

دکتر مریم سهیلی پور

من رفتم پیشش،چندتادوستامم رفتن پیشش خیلی راضی بودن.آمادگاهه مطبش.نجف ابادم هست

منوهمسرمو نی نیمون
بله سونو گرافی روشنو میگم، یکماه زیاده باید یجا برم که سریع سونوم کنه و وضعیت بارداری و جنینو بهم بگ ...

عزیزم اول برو پیش متخصص زنان اون برات بنویسه آخه تا بی بی مثبت میشه من میرم آزمایش بعد پیش متخصص رفتم خودش دستگاه سونو ساده داشت  بعد متخصص برام سونو نوشت برا ۸هفتم که قلبش ببینه 

عزیزم اول برو پیش متخصص زنان اون برات بنویسه آخه تا بی بی مثبت میشه من میرم آزمایش بعد پیش متخصص رفت ...

واقعا سر در گمم بین دکترا، آخه من افتادگی رحم ومثانه داشتم دکترا بهم گفته بودن باید عمل شی، میترسم پیش هر کسی برم

واقعا سر در گمم بین دکترا، آخه من افتادگی رحم ومثانه داشتم دکترا بهم گفته بودن باید عمل شی، میترسم پ ...

نمیشه هم که همینجوری بمونی به نظر من  این دکترم خیلی قبول دارم چون واقعا وجدان کاری داره مهربون برا بیمار وقت میزاره وپولکی نیست از این دکتر ها نیست که برا زیر میزی بیمار بین زمین و هوا نگه میدارن

عزیزم برو لیلا مقاره عابد.سونو هم یا برو دکتر مهشيد حقیقی، یا زهره میثاقیان پور این دوتا کارشون عالیه زودم بهت نوبت میدن

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸