2777
2789

سلام من بارداریم پوچ تشخیص داده شد و بستری شد با دارو سقط کردم وایی چقد درد کشیدم مردمو زنده شدم بعد ۱۲ تا قرص سقط کردم ولی بقایا موند گفتن کمه برو با دارو میاد رفتم همش درد داشتم شدید میگرفت ول میکرد زیر دلم قرص مترژن خوردم دفع نشد بهم ال دی دادن ک بخور بعد ول کن پریود شی بیاد نیومد دیگه یک ماه گذشته بود گفتن کورتاژ بستری شدم دیروز شانشم بهم قرص دادن که رحمم باز شه بردنم اناق عمل پر بود برگردوندن دوباره کلی درد کشیدم تا دو ساعت بعد بردنم اتاق عمل بیهوش شدم هیچی نفهمیدم ولی بهوش ک اومدم دلو کمرمو پاهام شدید درد گرفته بود اینقد گفتم مسکن بزنین نزدن شیاف دادن دیگه حالت تهوع داشتم تا دیشب بالامیاوردم ولی امروز خوبم میخواستم برم حموم نمیدونم برم یا ن چون نوشته تو اینترنت ک نباید رفت و اینکه از شنبه برم باشگاه اشکال داره؟

و اینکه هرکس که بارداری پوچ بود و هرچی خواست سقط کنه همون اول بره مطب دکتر متخصص نوبت کورتاژ بگیره من اورژانسی بودم درد و خونریزی بستری شدم زایشگاه هرچقدر گفتم کورتاژ گفتن نه سنت کمه بارداری اولته دیگه باردار نمیشی کورتاژ کلی ضرر داره فلانه وقتی از متخصص سوال کردن گفتن اصلا ربطی نداره کورتاژ چیز بدی نیس من اینقد درد کشیدم مردم فقط 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان