2777
2789
عنوان

سزارین بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 954 بازدید | 44 پست
خاله من داشت بچه سومش  خیلی نگران بود  ولی خب خداروشکر زایمان کرد ولی دکترش گفت بچه چهارم ...

خداروشکر خدابراش حفظش کنه منم بسلامتی بگذرونم انشالله

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هرکی سزارین بشه حتما چسبندگی میگیره؟چرا دلیلش چیه؟من قراره سز اختیاری بشم دیگه بچه های بعدی هم ...

بله احتمال چسبندگی باهربار سزارین بیشترمیشه

من سه تا سز داشتم ، سر دومی و سومی یه مقداری چسبندگی داشتم که دکتر از پسش بر اومد ، تازه بهم گفت می تونی برای بار چهارم هم سز کنی😍🤭، نترس عزیزم ، توکل کن به خدا و صدقه بذار و آرامش داشته باش 

البته اگه شجاعتش رو داری برو برا طبیعی، الان وی بک بعد دو تا سزارین هم زیاد تجربه شده 

البته منم میخواستم انجام بدم ولی بچم با پا بود نشد☹️

من سه تا سز داشتم ، سر دومی و سومی یه مقداری چسبندگی داشتم که دکتر از پسش بر اومد ، تازه بهم گفت می ...

بسلامتی عزیزم خدابچه هاتو برا حفظشون کنه من چون عمل دیسک کمر انجام دادم نمیتونم طبیعی به دنیا بیارم ممنونم از پست قشنگت

بسلامتی عزیزم خدابچه هاتو برا حفظشون کنه من چون عمل دیسک کمر انجام دادم نمیتونم طبیعی به دنیا بیارم ...

سلام عزیزم منم قراره ماه آینده سزارین سوم بشم،برای شما سخت بود؟.

من سونو داپلر هم دادم شکر خدا گفت چسبندگی نداری دیگه نگران نباشم؟

بسلامتی عزیزم خدابچه هاتو برا حفظشون کنه من چون عمل دیسک کمر انجام دادم نمیتونم طبیعی به دنیا بیارم ...

سلام عزیزم نی نیت بسلامتی دنیا اومد؟ سزارینت راحت بود؟ منم چندروز دیگه سومی رو به دنیا میارم خیلی میترسم